CNC ngowahi Parts

CNC Turning Parts kanggo cepet muter workpiece tetep ing alat nglereni liwat instruksi komputer kanggo mbusak materi minangka dibutuhake. CNC Turning Parts bisa entuk kontur bunder sing dibutuhake.

Bagian ngowahi CNC biasane bagean sing simetris cedhak sumbu. Contone rollers, ball joints, kacang lan bolt, shafts, flange, turbin, etc.

Sunbright nduweni peralatan produksi canggih lan peralatan pemantauan lan pangukuran kanthi tliti dhuwur. Muga-muga bisa nyedhiyakake layanan bagean CNC sing cocog karo kabutuhan saben pelanggan.



View as  
 
  • Kita nyedhiyakake Spare Parts Perkakas Ngarep Mesin CNC kanthi tim jaminan kualitas sing berpengalaman lan peralatan kontrol kualitas sing canggih. Sumber Sunbright mung bahan mentah kualitas paling apik sing wis disertifikasi lan bisa dilacak kanthi lengkap saka wiwitan nganti pungkasan rantai pasokan Saka mesin nganti fabrikasi lan finishing, operasi canggih kita ngidini kita nggawe komponen logam lan plastik khusus kanthi regane kanthi sawetara sing paling cepet. kaping turnaround ing industri mesin. Umume produk kita didol menyang pasar Eropa lan Amerika Serikat.

  • We nyedhiyani Machining Medical Equipment CNC Turning Parts lan nawakake mesin tliti kualitas dhuwur kanggo manufaktur bagean karo fitur Komplek. Sesuai karo pitulungan teknik internal, pengalaman mesin profesional, macem-macem operasi sekunder, lan kemampuan kita ing prototipe lan produksi volume dhuwur, kita dadi mitra siji-mandeg kanggo mesin CNC presisi. Tim manajemen profesional kita duwe latar mburi teknis sing kuat lan sistem manajemen sing apik, sing bisa nyedhiyakake produk lan layanan sing bermutu. Kangge, kita dikenali lan didhukung dening akeh pelanggan. We rumiyin ngleksanakake customer-oriented, kualitas-first filosofi bisnis.

  • Kita nyuplai Parts Peralatan Telekomunikasi Precision CNC Turning lan nyaranake cara sing paling cocog kanggo ngasilake bagean pelanggan. We wis ngalami R & D lan tim engineering, volume produksi majeng, testing lan peralatan pengawasan lan sistem Manajemen sampurna. Area pabrik Manufaktur kira-kira 50.000 meter persegi, total investasi kira-kira 60 yuta dolar AS, We duwe bab luwih saka 1.000 set saka macem-macem majeng mesin produksi lan 20 set peralatan testing lan inspeksi kanthi tliti dhuwur. Kita wis lulus sertifikasi ISO 9001 lan AS 9100D luwih saka 20 taun.

  • Kita nyedhiyakake Parts Pesawat Aluminium CNC Profesional Kanthi kaluwihan teknologi canggih lan pengalaman mesin CNC profesional 20 taun. Sunbright spesialis ing manufaktur sawetara saka sudhut medium kanggo dhuwur forging bagean mesin tliti Komplek. Kita wis lulus sertifikasi ISO 9001 lan AS 9100D luwih saka 20 taun, NADCAP- NDT (inspeksi partikel magnetik) disertifikasi ing taun 2019 lan sistem manufaktur ramping wiwit taun 2020. Sunbright wis nyedhiyakake produk lan layanan sing berkualitas tinggi kanggo para pelanggan, kanthi aktif sinau kanggo pindhah menyang gol sing luwih dhuwur, inovasi teknologi, terus-terusan pengayaan dhewe lan dandan kanggo nambah daya saing inti kita.

 1 
Kita nyedhiyakake CNC ngowahi Parts sing disesuaikan, sampeyan bisa ngubungi kita kanggo penawaran lan rega yen sampeyan kudu tuku. SunBright Technology iku salah siji saka CNC ngowahi Parts produsen lan supplier ing China. Iku perusahaan winates teknologi dhuwur bebarengan nandur modhal dening Hong Kong Xinhui Group lan Shengda International (Hong Kong) Co., Ltd. Yen sampeyan pengin tuku ing akeh, sampeyan bisa tuku produk kualitas apik ing prices murah. Produk kita awet banget, mangga yakin yen tuku.