Cetakan Injeksi Plastik

Cetakan injeksi plastik minangka proses manufaktur sing nyuntikake plastik molten menyang cetakan logam kanggo produksi massal bagean. Teknologi proses iki minangka cara modern sing paling umum kanggo nggawe bagean plastik.

Saka produk plastik umum kayata tutup botol lan wadhah panyimpenan nganti sawetara bagean mobil, peralatan medis bisa digawe kanthi cetakan injeksi plastik.

Sunbright minangka pabrikan khusus kanggo ngolah macem-macem bagean presisi, sing bisa nyukupi kabutuhan pelanggan. Cetakan injeksi plastik kita bisa ngasilake produk tembok tipis kanthi kekandelan 0.8mm.
View as  
 
  • Kita nyuplai Mould Blow Botol Pet Plastik kanthi spesifikasi khusus. Sunbright minangka pabrikan sing disertifikasi ISO 9001 lan AS 9100 lan wis entuk reputasi minangka salah sawijining sing paling apik ing industri kasebut, nawakake solusi siji-mandeg sing bermutu lan murah. Kita minangka perusahaan manufaktur presisi sing nggabungake R&D, desain, produksi lan penjualan. Kita duwe kira-kira luwih saka 1,000 set macem-macem mesin produksi maju lan 20 set tes lan peralatan inspeksi kanthi tliti dhuwur. Supaya bisa nyukupi panjaluk kualitas sing dhuwur, kita duwe sistem kontrol kualitas sing rinci lan peralatan ukur sing lengkap. Tim manajemen profesional kita duwe latar mburi teknis sing kuwat lan sistem manajemen sing apik.

  • Kita nyedhiyakake Bagean Cetakan Cetakan Plastik Presisi kanthi spesifikasi khusus. Kita ngasilake cetakan injeksi lan bagean mesin sing dibutuhake. Kita minangka perusahaan manufaktur presisi sing nggabungake R&D, desain, produksi lan penjualan. Kita duwe udakara luwih saka 1,000 set macem-macem mesin produksi maju lan 20 set peralatan tes lan inspeksi kanthi tliti dhuwur. Kanggo nyukupi panjaluk kualitas sing dhuwur, kita duwe sistem kontrol kualitas sing rinci lan peralatan pangukuran sing lengkap. Tim manajemen profesional kita duwe latar mburi teknis sing kuat lan sistem manajemen sing apik, sing bisa nyedhiyakake produk lan layanan sing bermutu.

  • Kita nyuplai Non-Standar Aluminium Alloy Aviation CNC Machining Mould kanthi spesifikasi khusus. Kita ngasilake cetakan injeksi lan bagean sing dibutuhake relatif. Kita minangka perusahaan manufaktur presisi sing nggabungake R&D, desain, produksi lan penjualan. Kita duwe udakara luwih saka 1,000 set macem-macem mesin produksi maju lan 20 set peralatan tes lan inspeksi kanthi tliti dhuwur. Kanggo nyukupi panjaluk kualitas sing dhuwur, kita duwe sistem kontrol kualitas sing rinci lan peralatan pangukuran sing lengkap. Tim manajemen profesional kita duwe latar mburi teknis sing kuat lan sistem manajemen sing apik, sing bisa nyedhiyakake produk lan layanan sing bermutu.

  • Kita nyedhiyakake Cetakan Aksesori Piranti Medis Injeksi karo perusahaan manufaktur presisi sing nggabungake R&D, desain, produksi lan penjualan. We gawé cetakan injeksi kalebu relatif dibutuhake parts.We duwe bab luwih saka 1,000 sets macem-macem mesin produksi majeng lan 20 set dhuwur-tliti testing lan peralatan pengawasan. Kanggo nyukupi panjaluk kualitas sing dhuwur, kita duwe sistem kontrol kualitas sing rinci lan peralatan pangukuran sing lengkap. Pasar utama kita ana ing Eropa lan Amerika Serikat. Tim manajemen profesional kita duwe latar mburi teknis sing kuat lan sistem manajemen sing apik, sing bisa nyedhiyakake produk lan layanan sing bermutu.

 1 
Kita nyedhiyakake Cetakan Injeksi Plastik sing disesuaikan, sampeyan bisa ngubungi kita kanggo penawaran lan rega yen sampeyan kudu tuku. SunBright Technology iku salah siji saka Cetakan Injeksi Plastik produsen lan supplier ing China. Iku perusahaan winates teknologi dhuwur bebarengan nandur modhal dening Hong Kong Xinhui Group lan Shengda International (Hong Kong) Co., Ltd. Yen sampeyan pengin tuku ing akeh, sampeyan bisa tuku produk kualitas apik ing prices murah. Produk kita awet banget, mangga yakin yen tuku.