CNC Milling Parts

CNC Milling Parts nggunakake mesin panggilingan kanggo Pabrik seri bagean saka macem-macem wangun liwat kontrol komputer. Contone, Enclosures lan housings, Kurung, Gir, Mould perkakas, Engine parts, piranti Medical, Water pumps, mbentuk punches, etc.

Divisi Mesin Presisi Sunbright duwe meh 200 pusat mesin sing diimpor, utamane alat mesin enem sumbu lan limang sumbu, uga alat mesin papat sumbu. Bagian Penggilingan CNC sing diprodhuksi tundhuk karo syarat sertifikasi ISO9001.

Bagian Penggilingan CNC Sunbright digunakake ing peralatan medis, manufaktur mobil, aeroangkasa, penerbangan, peralatan listrik lan lapangan liyane.
View as  
 
  • Kita nyedhiyakake Bagian Mesin Penggilingan CNC Presisi Tinggi dening pabrik manufaktur profesional kanthi sertifikasi ISO 9001 lan AS 9100D luwih saka 20 taun. Sunbright minangka perusahaan teknologi dhuwur sing nggabungake R&D, produksi lan dodolan produk lan komponen presisi dhuwur. Tim manajemen profesional kita duwe latar mburi teknis sing kuat lan sistem manajemen sing apik, sing bisa nyedhiyakake produk lan layanan sing bermutu. Kangge, kita dikenali lan didhukung dening akeh pelanggan. We rumiyin ngleksanakake customer-oriented, kualitas-first filosofi bisnis.

  • Kita nyedhiyakake Bagian Telekomunikasi Penggilingan Mesin CNC dening pabrik manufaktur profesional kanthi sertifikasi ISO 9001 lan AS 9100D luwih saka 20 taun. Sunbright minangka perusahaan teknologi dhuwur sing nggabungake R&D, produksi lan dodolan produk lan komponen presisi dhuwur. Kita wis ngalami tim R&D lan teknik, volume produksi majeng, peralatan testing lan inspeksi lan sistem manajemen sing sampurna.

  • Kita nyedhiyakake Suku Cadang Aluminium Aviation CNC Lathe Milling kanthi perusahaan manufaktur presisi sing nggabungake pangembangan, desain, produksi lan penjualan. Miturut syarat pelanggan kanggo nyedhiyakake bagean cetakan lan logam, produksi bagean plastik, pangolahan, polishing, injeksi bahan bakar, karat, plating lan perakitan, lan layanan siji-mandeg liyane. Perusahaan wis lulus sertifikasi ISO 9001 lan AS 9100D luwih saka 20 taun, NADCAP - NDT (inspeksi partikel magnetik) disertifikasi ing 2019. lan uga wis ngetrapake sistem ERP wiwit 2018 lan sistem manufaktur ramping wiwit 2020.

  • We nyedhiyani CNC Milling Medical Laser Machining Parts karo tliti 6-axis CNC layanan panggilingan. Kita bisa nyukupi panjaluk pelanggan kanggo tuku bahan mentah sing dibutuhake. Kualitas sing dikontrol kanthi apik lan wektu timbal wiwit wiwitan, mbantu para pelanggan ngirit wektu lan biaya luwih akeh. Ningkatake efisiensi saka gotong royong. Kanthi konsep "pragmatisme", kita nyedhiyakake solusi kualitas siji-mandeg saka bahan mentah kanggo ngolah teknik lan manufaktur. Iku target kita sing Sunbright dadi panyedhiya solusi hardware siji-mandeg anjog ing donya! Salam sesuk padhang kanthi kinerja sing apik.

 1 
Kita nyedhiyakake CNC Milling Parts sing disesuaikan, sampeyan bisa ngubungi kita kanggo penawaran lan rega yen sampeyan kudu tuku. SunBright Technology iku salah siji saka CNC Milling Parts produsen lan supplier ing China. Iku perusahaan winates teknologi dhuwur bebarengan nandur modhal dening Hong Kong Xinhui Group lan Shengda International (Hong Kong) Co., Ltd. Yen sampeyan pengin tuku ing akeh, sampeyan bisa tuku produk kualitas apik ing prices murah. Produk kita awet banget, mangga yakin yen tuku.