CNC Milling Medical Laser Machining Parts
  • Air ProCNC Milling Medical Laser Machining Parts
  • Air ProCNC Milling Medical Laser Machining Parts
  • Air ProCNC Milling Medical Laser Machining Parts
  • Air ProCNC Milling Medical Laser Machining Parts
  • Air ProCNC Milling Medical Laser Machining Parts
  • Air ProCNC Milling Medical Laser Machining Parts

CNC Milling Medical Laser Machining Parts

We nyedhiyani CNC Milling Medical Laser Machining Parts karo tliti 6-axis CNC layanan panggilingan. Kita bisa nyukupi panjaluk pelanggan kanggo tuku bahan mentah sing dibutuhake. Kualitas sing dikontrol kanthi apik lan wektu timbal wiwit wiwitan, mbantu para pelanggan ngirit wektu lan biaya luwih akeh. Ningkatake efisiensi saka gotong royong. Kanthi konsep "pragmatisme", kita nyedhiyakake solusi kualitas siji-mandeg saka bahan mentah kanggo ngolah teknik lan manufaktur. Iku target kita sing Sunbright dadi panyedhiya solusi hardware siji-mandeg anjog ing donya! Salam sesuk padhang kanthi kinerja sing apik.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

CNC Milling Medical Laser Machining Parts



1. Pengenalan produk

Penggilingan CNC yaiku proses nglereni lan ngebur materi liwat CNC. CNC punika kemampuan kanggo Cut ing sudhut sing beda lan pindhah bebarengan sumbu beda.

Ana sawetara jinis mesin panggilingan sing ditetepake kanthi jumlah sumbu gerakan Kayata 3-axid, 4-axid, 5-axid lan 6-axid etc.

CNC Milling Medical Laser Machining Parts diprodhuksi kanthi pakaryan presisi dhuwur dening panggilingan CNC.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Kekasaran permukaan yaiku Ra 0.1-3.2.

Rentang kerja ngowahi CNC yaiku φ0.5mm-φ150mm * 300mm

Range kerja penggilingan CNC yaiku 510mm * 1020mm * 500mm


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Bahan baku saka CNC Milling Medical Laser Machining Parts iki kabeh jinis bahan logam.

Ana macem-macem bahan logam sing bisa dipotong mesin panggilingan CNC kayata aluminium, baja, titanium, tembaga, tembaga, seng, lsp.

Produk digunakake akeh ing peralatan medis, komunikasi, instrumen presisi, sepur kacepetan dhuwur, mobil, penerbangan lan industri liyane.


4. Detail Produk

Toleransi kabeh dimensi antarane +/-0.005mm~+/-0.01mm.

CNC Milling Medical Laser Machining Parts iki dikontrol kanthi ketat miturut ISO9001 lan AS 9001D.

Kanggo ketemu kualitas dhuwur, kita duwe sistem kontrol kualitas rinci lan peralatan ukuran lengkap.

Kita uga wis nambah proses mesin aluminium kanggo nambah efisiensi lan kualitas, lan terus kanggo ketemu kabutuhan produksi customer.

5. Ngirim, Ngirim lan Nglayani

Paket kasebut minangka paket standar ekspor. Kabeh jinis cara pengiriman bisa digunakake kanthi ekspres, udhara lan segara.

Kanggo entuk persetujuan lan marem saka para pelanggan, kita kudu ngirim cepet, ngatur pengiriman kanthi ati-ati lan layanan sing terus-terusan.

We rumiyin ngleksanakake customer-oriented, kualitas-first filosofi bisnis.

Kita uga ngetrapake "Program evaluasi kinerja" kanggo terus ningkatake kemampuan teknis, kualitas lan katrampilan manajemen lan layanan.


6. FAQ

sapa kita?

Sunbright minangka perusahaan teknologi dhuwur sing nggabungake R&D, produksi lan dodolan produk lan komponen presisi dhuwur. Produk digunakake ing komunikasi, instrumen tliti, peralatan medis, sepur kanthi kacepetan dhuwur, mobil, penerbangan lan industri liyane.


carane kita bisa njamin kualitas?

Bengkel lan massa produksi dikontrol kanthi ketat sesuai karo standar sertifikasi ISO 9001 lan AS 9100D. Sampel pra-produksi dikonfirmasi sadurunge produksi massal, Inspeksi pungkasan sadurunge dikirim.


apa sampeyan bisa tuku saka kita?

Bagean mesin presisi CNC kalebu CNC ngowahi lan panggilingan CNC, bagean CNC khusus, suku cadang otomatis CNC, bagean casting Die, bagean tempa, cetakan injeksi, cetakan lsp.


kenapa sampeyan kudu tuku saka kita ora saka supplier liyane?

Kita wis ngalami kustomisasi luwih saka 20 taun. Kanthi konsep "pragmatisme", kita nyedhiyakake solusi kualitas siji-mandeg saka bahan mentah kanggo ngolah teknik lan manufaktur. Produk digunakake ing komunikasi, instrumen tliti, peralatan medis, sepur kanthi kacepetan dhuwur, mobil, penerbangan lan industri liyane.


layanan apa kita bisa nyedhiyani?

Kita bisa nyedhiyakake layanan mesin presisi CNC, layanan fabrikasi logam Sheet, layanan cetakan plastik injeksi, sawetara layanan produk lengkap Alat Perawatan Kecantikan lan ornamen Top.



Panas Tags: CNC Milling Medical Laser Machining Parts, Customized, Bulk, China, Low Price, Quality, Awet, Produsen, Suppliers, Price, Kutipan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.