Warta perusahaan

  • Model entri 3D NEW SPECTRUM wis kalebu teknologi pindai kontak minangka peralatan standar. Peningkatan iki uga nggawa kabeh seri 3D menyang jaman scanning. Fungsi pindai kontak bisa entuk data titik lan informasi kontur sing luwih bisa dipercaya lan bisa diulang tinimbang pangukuran titik siji, supaya bisa ngontrol kualitas kiriman lan nyuda biaya produksi.

    2021-12-09

  • Ing September 10, 2019, pelanggan Jerman dibukak XiangFu CNC pabrik kanggo pengawasan lan panuntun dhumateng, padha menehi kita pujian dhuwur lan affirmation.

    2021-12-08

  • Manajer umum Sunbrihgt Mr Lee melu ing 18th National Special Casting and Nonferrous Alloy Academic Conference Annual Conference & The 12th National Foundry Composite Materials Academic Conference ing Nanchang Aeronautical University, Jiangxi Provice, China wiwit Desember 3,2021 nganti Desember 6 ,2021.

    2021-12-08

  • General Manager Shenzhen Sunbright Technology Mr Lee ngunjungi BYD Company Limited karo Shenzhen Microwave Communication Technology Application Industry Association tanggal 18 November 2021.

    2021-11-25

  • Manajer Umum kita, Pak Lee, njupuk rong penjual Top potensial Awan lan Carter kanggo nglatih lan sinau babagan industri perdagangan manca ing Dongguan wiwit 5 November nganti 7 November 2021. Awan iku bakul manca saka Pakistan lan lulus saka Shenyang Aerospace University kanthi gelar master. Carter minangka salesman perdagangan manca senior kanthi akeh pengalaman perdagangan manca.

    2021-11-17

  • Saiki rega bahan terus mundhak, nanging pandhe wesi kudu dilestarekake. Iki minangka sepisanan kanggo nggawe bagian mesin CNC alloy titanium ing bengkel kasebut.

    2021-11-12

 1