Pabrik Kita

Ana rong pabrik manufaktur kanthi jeneng perusahaan kita.

Salah sijine yaiku Xinhui Precision Hardware (Huizhou) Co., Ltd. Ing Huizhou, Guangdong.

Sing liyane yaiku Hunan Mingyu Precision Manufacturing Factory.

Investasi total kira-kira US $ 40 yuta lan area bengkel sing dibangun dhewe kira-kira 50.000 meter persegi ing pabrik Huizhou.