Parts Mesin CNC

Produksi Parts Mesin CNC bisa nyuda kesalahan manual nalika dadi efisien banget, lan nggawe paramèter bagean luwih akurat.

bagean mesin CNC Sunbright kang nganggo standar dhuwur-mburi industri. Bisa digunakake ing aerospace, manufaktur pesawat, manufaktur mobil, peralatan medis lan lapangan liyane. Sunbright diprodhuksi Parts mesin CNC ing aplikasi praktis kayataCNC Precision Machining Parts AluminiumlanCNC Precision Medical Equipment Metal Partslsp.


Yen sampeyan nggoleki supplier bagean mesin CNC, Sunbright minangka pilihan sing cocog. Sunbright wis sukses lulus sertifikasi ISO9001, sertifikasi standar sistem manajemen kualitas aerospace AS9100, lan NDT-MT lulus sertifikasi NADCAP. Kita bakal dadi mitra sing bisa dipercaya.
View as  
 
  • Kita nyedhiyakake Bagian Logam Peralatan Medis Presisi CNC kanthi proses mesin CNC lan deburring. Toleransi tliti dhuwur dikontrol ing 0.01mm. Perusahaan wis lulus sertifikasi ISO9001& AS 9100D luwih saka 20 taun. We nyedhiyani pelanggan karo siji-mandeg solusi kualitas dhuwur saka bahan mentah kanggo proses engineering lan Manufaktur.Area pabrik kira-kira 50.000 meter persegi karo luwih saka 1.000 set macem-macem mesin produksi majeng lan 20 set peralatan pengawasan tliti dhuwur.

  • kita nyuplai bagean muli-axis linka CNC ing aero-mesin kalebu impeller, Closed blisk lan Multi-tataran agul-agul pompa molekul. Kita minangka perusahaan manufaktur presisi sing nggabungake pangembangan, desain, produksi lan penjualan. Produk utama kita yaiku komponen presisi kanggo Aerospace, Telekomunikasi, kontrol Gas, industri Kedokteran lan Otomotif, lan sapiturute. nerapake sistem ERP wiwit 2018 lan sistem manufaktur ramping wiwit 2020.

  • Kita nyedhiyakake Bagean Mesin Pesawat Aluminium Presisi Tinggi kanthi perusahaan manufaktur presisi sing nggabungake pangembangan, desain, produksi lan penjualan. Miturut kabutuhan pelanggan kanggo nyedhiyakake produksi cetakan lan logam / plastik, pangolahan, polishing, injeksi bahan bakar, karat, plating lan perakitan, lan layanan siji-mandeg liyane. Perusahaan iki disertifikasi ISO 9001 lan AS 9100D luwih saka 20 taun, NADCAP - NDT (inspeksi partikel magnetik) disertifikasi ing 2019. lan uga wis ngetrapake sistem ERP wiwit 2018 lan sistem manufaktur ramping wiwit 2020.

  • Kita nyedhiyakake Bagian Mesin Elektronik Telekomunikasi Telekomunikasi CNC kanthi pengalaman manufaktur 20 taun. Kita wis nglumpukake akeh karyawan berteknologi tinggi, 3 wong duwe pengalaman industri luwih saka 20 taun lan 20 wong duwe luwih saka 10 taun, sing nyuda biaya komunikasi pelanggan lan siklus pangembangan proyek lan manufaktur. Perusahaan kasebut disertifikasi ISO 9001 lan AS 9100D luwih saka 20 taun, lan uga wis ngetrapake sistem ERP wiwit taun 2018 lan sistem manufaktur ramping wiwit taun 2020.

  • Kita nyedhiyakake Bagian Aluminium Mesin Presisi CNC kanthi pengalaman manufaktur profesional 20 taun, toleransi presisi dhuwur dikontrol antarane +/- 0.005mm ~ +/- 0.01mm. Miturut gambar lan spesifikasi teknis sing diwenehake dening pelanggan, kita ngrampungake lan nggawe solusi sakabèhé kanggo para pelanggan saka bahan lan komponen struktural. Bagéan kasebut utamané diekspor menyang pasar Eropah lan Amérika Lor. Kita duwe tim manajemen profesional, pasukan teknis sing kuwat lan peralatan produksi maju ing perusahaan kita.

 1 
Kita nyedhiyakake Parts Mesin CNC sing disesuaikan, sampeyan bisa ngubungi kita kanggo penawaran lan rega yen sampeyan kudu tuku. SunBright Technology iku salah siji saka Parts Mesin CNC produsen lan supplier ing China. Iku perusahaan winates teknologi dhuwur bebarengan nandur modhal dening Hong Kong Xinhui Group lan Shengda International (Hong Kong) Co., Ltd. Yen sampeyan pengin tuku ing akeh, sampeyan bisa tuku produk kualitas apik ing prices murah. Produk kita awet banget, mangga yakin yen tuku.