Fabrikasi Bagian Logam

Fabrikasi Bagian Logam minangka bagean logam sing kuwat digawe saka stainless steel, aluminium, baja karbon dhuwur utawa baja galvanis liwat sheet metal, stamping, die-casting, forging, casting lan pangolahan logam liyane. Iki digunakake kanthi wiyar ing industri pengiriman, medis, pertambangan, mobil lan pesawat. Contone, Salah sawijining produk sing paling mumpuni yaikuPrecision Aluminium Alloy Die Casting Radiator


Fabrikasi Bagian Logam kanthi fleksibel bisa nyukupi macem-macem wujud produk logam khusus ing macem-macem industri. Ing wektu sing padha, Metal Parts Fabrication uga nduweni kaluwihan saka kekiatan dhuwur, gampang pangopènan, biaya murah, lan pangayoman lingkungan.

KayaMetal Aksesoris Casting Parts Metal Aksesoris Casting Partsminangka aplikasi paling apik ing lapangan industri.


Sunbright duwe tim Fabrikasi Metal Parts profesional lan lengkap. Bisnis kita kalebu bagean lembaran logam, bagian stamping, bagian die-casting forgings, casting lan bagean piring logam sing disesuaikan, sing bisa nyukupi produksi macem-macem bagean sing dibutuhake.

View as  
 
  • We nyuplai Aksesoris Metal Casting Parts lan Pabrik tliti kualitas dhuwur casting bagean logam kanggo industri beda. We nggawe macem-macem castings panutup macem-macem bahan logam kayata baja, aluminium, tembaga etc. We nyedhiyani profesional metal casting panuntun dhumateng technical miturut materi, ukuran, wangun, struktur, lan skenario aplikasi saka desain produk, lan nyaranake paling cukup. lan proses manufaktur logam terkenal. Para panuku bisa entuk manfaat saka casting logam profesional kita. Minangka gambar lan spesifikasi teknis sing diwenehake dening pelanggan, Kita nindakake manufaktur OEM. Kangge, kita uga ngrampungake lan nggawe solusi sakabèhé kanggo para pelanggan saka bahan mentah lan komponen struktural.

  • Kita nyedhiyakake Cetakan Logam Stamping Profesional kanthi perusahaan manufaktur presisi sing nggabungake R&D, desain, produksi lan penjualan. Kita duwe udakara luwih saka 1,000 set macem-macem mesin produksi maju lan 20 set peralatan tes lan inspeksi kanthi tliti dhuwur. Kita wis lulus sertifikasi ISO 9001 lan AS 9100D luwih saka 20 taun. Kanggo nyukupi panjaluk kualitas sing dhuwur, kita duwe sistem kontrol kualitas sing rinci lan peralatan pangukuran sing lengkap. Pasar utama kita ana ing Eropa lan Amerika Serikat. Tim manajemen profesional kita duwe latar mburi teknis sing kuat lan sistem manajemen sing apik, sing bisa nyedhiyakake produk lan layanan sing bermutu.

  • We nyuplai Kualitas Aluminium Alloy Die Casting Metal Parts lan kabeh jinis mesin bagean logam. Aluminium Alloy Die Casting Metal Parts duwe akurasi dimensi dhuwur lan kualitas lumahing apik. Amarga dimensi pas bagean die-casting, lumahing Gamelan lan resik. Tingkat panggunaan materi dhuwur, lan bisa digunakake langsung tanpa utawa mung sawetara pangolahan mekanik, lan tingkat panggunaan kosong luwih saka 90%. Produktivitas gedhe lan efisiensi produksi dhuwur.

  • We nyuplai dhuwur Precision Aluminium Alloy Die Casting Radiator lan kabeh jinis mesin parts.The logam castings radiators aluminium die-cast duwe akurasi dhuwur dimensi lan Rampung lumahing apik. Padha uga duwe kekuatan dhuwur, atose dhuwur lan dimensi stabil kalebu interchangeability apik, kualitas produk apik lan produktivitas mesin dhuwur. Urip layanan kasebut dawa banget. Precision aluminium alloy die casting radiator gampang éling mekanisasi industri. Iku temenan kauntungan kayata bobot entheng, generasi panas dhuwur, transportasi trep, lan bisa spliced ​​arbitrarily.

  • We nyuplai tliti dhuwur Magnesium Alloy Die Casting Parts lan kabeh jinis mesin bagean logam. Magnesium Alloy Die Casting Parts entheng ing bobot karo castability apik lan stabilitas dimensi. Dheweke gampang diproses lan duwe tingkat penolakan sing sithik. Dheweke uga duwe koefisien damping sing apik lan pangurangan geter luwih gedhe tinimbang paduan aluminium lan wesi tuang. Padha cocok banget kanggo produksi Automobiles, Aerospace, komputer hotspot, telpon seluler, Perkakas listrik, peralatan olahraga lan kothak duwe sawetara saka sudhut aplikasi.

  • We nyuplai High Precision Aluminium Alloy Die Casting Parts lan kabeh jinis mesin bagean logam. Precision Aluminium Alloy Die Casting Parts duwe akurasi dimensi dhuwur lan kualitas lumahing apik. Tingkat panggunaan materi dhuwur, lan bisa digunakake langsung tanpa utawa mung sawetara pangolahan mekanik, lan tingkat panggunaan kosong luwih saka 90%. Dadi bagean casting paduan aluminium presisi iki digunakake kanggo macem-macem lapangan utawa industri.Tim manajemen profesional kita duwe latar mburi teknis sing kuat lan sistem manajemen sing apik, sing bisa nyedhiyakake produk lan layanan sing berkualitas tinggi.

Kita nyedhiyakake Fabrikasi Bagian Logam sing disesuaikan, sampeyan bisa ngubungi kita kanggo penawaran lan rega yen sampeyan kudu tuku. SunBright Technology iku salah siji saka Fabrikasi Bagian Logam produsen lan supplier ing China. Iku perusahaan winates teknologi dhuwur bebarengan nandur modhal dening Hong Kong Xinhui Group lan Shengda International (Hong Kong) Co., Ltd. Yen sampeyan pengin tuku ing akeh, sampeyan bisa tuku produk kualitas apik ing prices murah. Produk kita awet banget, mangga yakin yen tuku.