Stamping Parts

Proses manufaktur bagean stamping minangka proses rumit sing bisa uga kalebu macem-macem teknologi pembentuk logam. Teknologi proses kita bisa digunakake kanggo meh kabeh bagean stamping.


Bagean stamping bisa nyukupi kabutuhan industri ing pasar otomotif, aeroangkasa, medis lan liyane kanggo ngasilake produksi massal komponen presisi kompleks kanthi biaya-efektif.


Sunbright minangka pabrikan khusus ing produksi bagean hardware presisi. Kita duwe peralatan canggih, staf sing berpengalaman lan sistem kontrol kualitas sing ketat.


View as  
 
  • Kita nyedhiyakake Cetakan Logam Stamping Profesional kanthi perusahaan manufaktur presisi sing nggabungake R&D, desain, produksi lan penjualan. Kita duwe udakara luwih saka 1,000 set macem-macem mesin produksi maju lan 20 set peralatan tes lan inspeksi kanthi tliti dhuwur. Kita wis lulus sertifikasi ISO 9001 lan AS 9100D luwih saka 20 taun. Kanggo nyukupi panjaluk kualitas sing dhuwur, kita duwe sistem kontrol kualitas sing rinci lan peralatan pangukuran sing lengkap. Pasar utama kita ana ing Eropa lan Amerika Serikat. Tim manajemen profesional kita duwe latar mburi teknis sing kuat lan sistem manajemen sing apik, sing bisa nyedhiyakake produk lan layanan sing bermutu.

  • Kita nyedhiyakake Fabrikasi Stamping Logam Berkualitas Tinggi kanthi produk presisi sing bermutu tinggi kanggo industri ing saindenging jagad. Kita nawakake macem-macem kemampuan fabrikasi. Amarga reputasi dawa lan unggul, kita dadi vendor pilihan kanggo klien ing industri aerospace, elektronik, medis, transportasi, lan komputer. Tim manajemen profesional kita duwe latar mburi teknis sing kuat lan sistem manajemen sing apik, sing bisa nyedhiyakake produk lan layanan sing bermutu. Ing wektu sing padha, kita diakoni lan didhukung dening akeh pelanggan. We rumiyin ngleksanakake customer-oriented, kualitas-first filosofi bisnis. Kita uga ngetrapake "Program evaluasi kinerja" kanggo terus ningkatake kemampuan teknis, kualitas lan katrampilan manajemen lan layanan.

  • Kita nyedhiyakake Stamping Bending Welding Sheet Metal Parts kanthi macem-macem proses mesin. Kita minangka perusahaan manufaktur presisi sing nggabungake R&D, desain, produksi lan penjualan. Tim manajemen profesional kita duwe latar mburi teknis sing kuat lan sistem manajemen sing apik, sing bisa nyedhiyakake produk lan layanan sing bermutu. Ing wektu sing padha, kita dikenali lan didhukung dening akeh pelanggan,. We rumiyin ngleksanakake customer-oriented, kualitas-first filosofi bisnis. Kita uga ngetrapake "Program evaluasi kinerja" kanggo terus ningkatake kemampuan teknis, kualitas lan katrampilan manajemen lan layanan.

  • Kita nyedhiyakake Komponen logam Mekanik Stamping kanthi macem-macem proses mesin. Kita minangka perusahaan manufaktur presisi sing nggabungake R&D, desain, produksi lan penjualan. Kita duwe udakara luwih saka 1,000 set macem-macem mesin produksi maju lan 20 set peralatan tes lan inspeksi kanthi tliti dhuwur. Kita wis lulus sertifikasi ISO 9001 lan AS 9100D luwih saka 20 taun. Supaya bisa ketemu kualitas dhuwur, kita duwe sistem kontrol kualitas rinci lan peralatan ukuran lengkap. Pasar utama kita ana ing Eropa lan Amerika Serikat.

 1 
Kita nyedhiyakake Stamping Parts sing disesuaikan, sampeyan bisa ngubungi kita kanggo penawaran lan rega yen sampeyan kudu tuku. SunBright Technology iku salah siji saka Stamping Parts produsen lan supplier ing China. Iku perusahaan winates teknologi dhuwur bebarengan nandur modhal dening Hong Kong Xinhui Group lan Shengda International (Hong Kong) Co., Ltd. Yen sampeyan pengin tuku ing akeh, sampeyan bisa tuku produk kualitas apik ing prices murah. Produk kita awet banget, mangga yakin yen tuku.