Warta perusahaan

General Manger Mr Lee Rawuh ing Konferensi Industri casting

2021-12-08

Manajer umum Sunbrihgt Mr Lee melu ing 18th National Special Casting and Nonferrous Alloy Academic Conference Annual Conference & The 12th National Foundry Composite Materials Academic Conference ing Nanchang Aeronautical University, Jiangxi Provice, China wiwit Desember 3,2021 nganti Desember 6 ,2021. Iki minangka upacara agung industri pengecoran, ngumpulake akeh Profesor, sarjana, lan pimpinan industri sing ngumpul kanggo ngringkes masa lalu industri pengecoran lan ngarepake tren pangembangan bahan komposit anyar ing mangsa ngarep. Masa depan wis samesthine lan bakal ana luwih akeh kesempatan lan tantangan.



Liwat ijol-ijolan ing industri pengecoran, general manager saka Sunbrihgt Pak Lee ora mung ketemu kanca liyane ing industri, nanging uga sinau liyane babagan bahan komposit ing industri pengecoran. MR Lee bakal luwih fokus ing status pembangunan lan prospek saka jinis anyar saka materi komposit, lan gabungke karo bagean casting diprodhuksi dening produk Sunbright, utamané ing casting bagean. Dipercaya manawa bakal ana masa depan sing luwih apik kanthi penciptaan bebarengan ing latar mburi jaman.



Sajrone panliten iki, manajer umum Sunbright Mr Lee ngunjungi Universitas Nanchang Hangkong karo kancane lan sinau carane nyambungake sumber daya sing relevan. Iki minangka pengalaman sinau lan komunikasi ing industri sing nyenengake, sing pancen bermanfaat




Pengolahan bagian casting minangka salah sawijining kaluwihan proyek pangolahan SunbrightCasting Parts bagean diprodhuksi dening logam molten utawa bahan Cairan liyane diwutahake menyang rongga jamur dirancang lan solidified. Parts Casting kita digunakake digunakake ing bagean mobil, bagean aerospace, etc.Sampeyan duwe pabrikan bagean casting, Sunbirhgt minangka pilihan sing paling apik.



Casting CNC Machining Parts Ngarep Appliance







------------------------------------------------------------------ ----------------------------------------------