Peralatan Produksi

Mesin lan manufaktur kualitas diwiwiti kanthi peralatan canggih sing dioperasikake dening karyawan sing dilatih lan berpengalaman sing nggunakake sistem kontrol kualitas sing jelas.

 

Peralatan produksi lan pangukuran utama kita kaya ing ngisor iki.

- 150 set mesin panggilingan CNC kanthi indeks rotary saka Amerika Serikat, Jepang, Taiwan lan Korea

â- 34 set CNC ngowahi lathe

â— 1 set mesin pemotong waterjet stroke gedhe

â— 1 set Robotic welder

â- 20 set stamping lan mesin drawing jero

â— 1 set Zeiss CMM

â— 1 set mesin pengukur optik Micro-Vu

â— 1 set mesin pengukur kontur

â— 1 set spektrometer

â— 1 set mesin inspeksi partikel magnetik

â— penguji ketebalan lapisan, pengukur benang, pengukur pin, mesin semprotan garam, penguji kekasaran permukaan dll.

 

Dhaptar peralatan produksi rinci minangka jotosan.

150 TOTAL mesin panggilingan CNC & TABLES Rotary

34TOTAL CNC LATHES

20 TOTAL STAMPING MESIN

MISC. PERALATAN MISC

PERALATAN KONTROL KUALITAS