Die Casting Parts

Proses bagean casting die yaiku proses nggabungake tekanan, kacepetan lan wektu kanthi nggunakake telung unsur utama kayata mesin, cetakan lan campuran. Kanggo pangolahan panas logam, anane tekanan minangka fitur utama proses die-casting sing mbedakake saka metode casting liyane.

Amarga pakaryan kayata bagean die casting duwe kaluwihan saka efficiency produksi dhuwur, tata cara prasaja, gelar toleransi dhuwur saka castings, roughness lumahing apik, kekuatan mechanical dhuwur. A nomer akeh prosedur mesin lan peralatan bisa disimpen. Bahan mentah uga bisa disimpen. Dadi wis dadi bagean penting saka industri casting.

Sunbright bisa nyedhiyani macem-macem jinis bagean die casting incluing Zinc alloy die casting parts, Aluminium alloy die casting parts, Magnesium alloy die casting parts lan Aluminium-magnesium alloy die casting parts etc.

View as  
 
  • We nyuplai Kualitas Aluminium Alloy Die Casting Metal Parts lan kabeh jinis mesin bagean logam. Aluminium Alloy Die Casting Metal Parts duwe akurasi dimensi dhuwur lan kualitas lumahing apik. Amarga dimensi pas bagean die-casting, lumahing Gamelan lan resik. Tingkat panggunaan materi dhuwur, lan bisa digunakake langsung tanpa utawa mung sawetara pangolahan mekanik, lan tingkat panggunaan kosong luwih saka 90%. Produktivitas gedhe lan efisiensi produksi dhuwur.

  • We nyuplai dhuwur Precision Aluminium Alloy Die Casting Radiator lan kabeh jinis mesin parts.The logam castings radiators aluminium die-cast duwe akurasi dhuwur dimensi lan Rampung lumahing apik. Padha uga duwe kekuatan dhuwur, atose dhuwur lan dimensi stabil kalebu interchangeability apik, kualitas produk apik lan produktivitas mesin dhuwur. Urip layanan kasebut dawa banget. Precision aluminium alloy die casting radiator gampang éling mekanisasi industri. Iku temenan kauntungan kayata bobot entheng, generasi panas dhuwur, transportasi trep, lan bisa spliced ​​arbitrarily.

  • We nyuplai tliti dhuwur Magnesium Alloy Die Casting Parts lan kabeh jinis mesin bagean logam. Magnesium Alloy Die Casting Parts entheng ing bobot karo castability apik lan stabilitas dimensi. Dheweke gampang diproses lan duwe tingkat penolakan sing sithik. Dheweke uga duwe koefisien damping sing apik lan pangurangan geter luwih gedhe tinimbang paduan aluminium lan wesi tuang. Padha cocok banget kanggo produksi Automobiles, Aerospace, komputer hotspot, telpon seluler, Perkakas listrik, peralatan olahraga lan kothak duwe sawetara saka sudhut aplikasi.

  • We nyuplai High Precision Aluminium Alloy Die Casting Parts lan kabeh jinis mesin bagean logam. Precision Aluminium Alloy Die Casting Parts duwe akurasi dimensi dhuwur lan kualitas lumahing apik. Tingkat panggunaan materi dhuwur, lan bisa digunakake langsung tanpa utawa mung sawetara pangolahan mekanik, lan tingkat panggunaan kosong luwih saka 90%. Dadi bagean casting paduan aluminium presisi iki digunakake kanggo macem-macem lapangan utawa industri.Tim manajemen profesional kita duwe latar mburi teknis sing kuat lan sistem manajemen sing apik, sing bisa nyedhiyakake produk lan layanan sing berkualitas tinggi.

 1 
Kita nyedhiyakake Die Casting Parts sing disesuaikan, sampeyan bisa ngubungi kita kanggo penawaran lan rega yen sampeyan kudu tuku. SunBright Technology iku salah siji saka Die Casting Parts produsen lan supplier ing China. Iku perusahaan winates teknologi dhuwur bebarengan nandur modhal dening Hong Kong Xinhui Group lan Shengda International (Hong Kong) Co., Ltd. Yen sampeyan pengin tuku ing akeh, sampeyan bisa tuku produk kualitas apik ing prices murah. Produk kita awet banget, mangga yakin yen tuku.