Pasar Produksi

Pasar utama perusahaan yaiku ing Amerika Utara, Eropa Timur, pasar domestik, Asia Kidul, Eropa Kidul, lan sapiturute, lan kita bisa nggayuh kecepatan 100%.

Total revenue taunan US$10 yuta-US$50 yuta.