Dhuwur Precision CNC Milling Parts Machining
  • Air ProDhuwur Precision CNC Milling Parts Machining
  • Air ProDhuwur Precision CNC Milling Parts Machining
  • Air ProDhuwur Precision CNC Milling Parts Machining
  • Air ProDhuwur Precision CNC Milling Parts Machining
  • Air ProDhuwur Precision CNC Milling Parts Machining

Dhuwur Precision CNC Milling Parts Machining

Kita nyedhiyakake Bagian Mesin Penggilingan CNC Presisi Tinggi dening pabrik manufaktur profesional kanthi sertifikasi ISO 9001 lan AS 9100D luwih saka 20 taun. Sunbright minangka perusahaan teknologi dhuwur sing nggabungake R&D, produksi lan dodolan produk lan komponen presisi dhuwur. Tim manajemen profesional kita duwe latar mburi teknis sing kuat lan sistem manajemen sing apik, sing bisa nyedhiyakake produk lan layanan sing bermutu. Kangge, kita dikenali lan didhukung dening akeh pelanggan. We rumiyin ngleksanakake customer-oriented, kualitas-first filosofi bisnis.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Dhuwur Precision CNC Milling Parts Machining



1. Pengenalan produk

Teknologi digital lan mesin panggilingan CNC ngidini kanggo ngrampungake akeh masalah sing ora bisa ditanggulangi kanthi gampang nggunakake cara sadurunge.

Teknologi nyedhaki proses kerja kanthi cara sing luwih efektif lan luwih efisien.

Kita dilengkapi alat panggilingan berkualitas tinggi kanggo ngasilake Bagian Mesin Penggilingan CNC Presisi Tinggi saben gambar lan spesifikasi pelanggan.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Kekasaran permukaan yaiku Ra 0.1-3.2.

Rentang kerja ngowahi CNC yaiku φ0.5mm-φ150mm * 300mm

Range kerja penggilingan CNC yaiku 510mm * 1020mm * 500mm


3. Fitur Produk lan Aplikasi

bagean panggilingan duwe stabilitas dimensi dhuwur, tliti mesin dhuwur, lan repeatability dhuwur saka High Precision CNC Milling Parts.

Tim insinyur sing berpengalaman wis nglumpukake pengalaman pirang-pirang taun kanggo nggawe bagean khusus nganggo panggilingan CNC.

We terus kanggo nandur modal ing peralatan mesin CNC anyar lan karyawan trampil kanggo mesthekake yen tim kita njogo kauntungan competitive kuwat.

Bagean mesin panggilingan CNC kita akeh digunakake ing komunikasi, instrumen presisi, peralatan medis, sepur kacepetan dhuwur, mobil, penerbangan lan industri liyane.


4. Detail Produk

Kita bisa nggawe bagean nggunakake panggilingan CNC karo toleransi dhuwur.Toleransi kabeh dimensi antarane +/- 0.005mm ~ +/- 0.01mm.

Parts Mesin Penggilingan CNC Presisi Tinggi iki dikontrol kanthi ketat miturut standar sertifikasi ISO9001 lan AS9100D.

Kanggo ketemu kualitas dhuwur, kita duwe sistem kontrol kualitas rinci lan peralatan ukuran lengkap.

Kita uga wis ningkatake proses mesin kanggo nambah efisiensi lan kualitas, lan terus nyukupi kabutuhan produksi pelanggan.

Sampeyan bisa dipercaya karo bagean sing digawe saka macem-macem bahan.

5. Ngirim, Ngirim lan Nglayani

Paket kasebut minangka paket standar ekspor. Kabeh jinis cara pengiriman bisa digunakake kanthi ekspres, udhara lan segara.

Kanggo entuk persetujuan lan marem saka para pelanggan, kita kudu ngirim cepet, ngatur pengiriman kanthi ati-ati lan layanan sing terus-terusan.

We rumiyin ngleksanakake customer-oriented, kualitas-first filosofi bisnis.

Kita uga ngetrapake "Program evaluasi kinerja" kanggo terus ningkatake kemampuan teknis, kualitas lan katrampilan manajemen lan layanan.


6. FAQ

sapa kita?

Sunbright minangka perusahaan teknologi dhuwur sing nggabungake R&D, produksi lan dodolan produk lan komponen presisi dhuwur. Produk digunakake ing komunikasi, instrumen tliti, peralatan medis, sepur kanthi kacepetan dhuwur, mobil, penerbangan lan industri liyane.


carane kita bisa njamin kualitas?

Bengkel lan massa produksi dikontrol kanthi ketat sesuai karo standar sertifikasi ISO 9001 lan AS 9100D. Sampel pra-produksi dikonfirmasi sadurunge produksi massal, Inspeksi pungkasan sadurunge dikirim.


apa sampeyan bisa tuku saka kita?

Bagean mesin presisi CNC kalebu CNC ngowahi lan panggilingan CNC, bagean CNC khusus, suku cadang otomatis CNC, bagean casting Die, bagean tempa, cetakan injeksi, cetakan lsp.


kenapa sampeyan kudu tuku saka kita ora saka supplier liyane?

Kita wis ngalami kustomisasi luwih saka 20 taun. Kanthi konsep "pragmatisme", kita nyedhiyakake solusi kualitas siji-mandeg saka bahan mentah kanggo ngolah teknik lan manufaktur. Produk digunakake ing komunikasi, instrumen tliti, peralatan medis, sepur kanthi kacepetan dhuwur, mobil, penerbangan lan industri liyane.


layanan apa kita bisa nyedhiyani?

Kita bisa nyedhiyakake layanan mesin presisi CNC, layanan fabrikasi logam Sheet, layanan cetakan plastik injeksi, sawetara layanan produk lengkap Alat Perawatan Kecantikan lan ornamen Top.



Panas Tags: Dhuwur Precision CNC Milling Parts Machining, Customized, Bulk, China, Low Price, Quality, Awet, Produsen, Suppliers, Price, Kutipan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.