Warta industri

Ngerti Babagan Toleransi Mesin CNC

2021-12-08
Konsep interchangeability komponen lan toleransi dimensi wis dadi bagéan saka industri manufaktur. Sayange, nyalahi panggunaan sing terakhir bisa nyebabake sawetara masalah. Contone, toleransi banget nyenyet bisa mbutuhake bagean kanggo ngalami mecah sekunder utawa operasi EDM rampung, mangkono tanpa perlu nambah biaya lan timbal kaping. Toleransi "banget ngeculke" utawa inconsistencies karo toleransi saka bagean kawin bisa nyebabake ora bisa kanggo ngumpul, asil ing perlu kanggo rework, lan ing kasus paling awon, produk rampung ora bisa digunakake.

Kanggo ngindhari kahanan sing ora nyenengake iki, teknik desain iki kalebu sawetara pedoman babagan cara ngetrapake toleransi bagean kanthi bener, uga definisi sawetara anotasi sing luwih umum digunakake. Kita uga bakal ngrembug standar industri kanggo toleransi bagean, diarani Dimensi Geometris lan Toleransi (GD&T).

1. Toleransi standar saka mesin CNC

Nganggep manawa prototipe standar lan toleransi pangolahan produksi yaiku +/- 0,005 inci (0,13 mm). Iki tegese panyimpangan saka posisi, jembaré, dawa, kekandelan utawa diameteripun sembarang fitur bagean saka nilai nominal ora ngluwihi nilai iki. Yen sampeyan rencana kanggo proses 1 inci (25,4 mm) krenjang sudhut, ukuran bakal antarane 0,995 lan 1,005 inci (25,273 lan 25,527 mm), lan krenjang wis 0,25 inci (6,35 mm) bolongan ing sikil siji, banjur diameteripun. saka krenjang Iku 0,245 kanggo 0,255 inci (6,223 kanggo 6,477 mm), minangka ditampilake ing tokoh ngisor.



Iki cedhak banget, nanging yen sampeyan butuh akurasi sing luwih dhuwur, sampeyan kudu ngadili adhedhasar geometri lan materi bagean kasebut, priksa manawa sampeyan nuduhake ing desain bagean nalika ngunggah file kanggo kutipan.

2. Panuntun toleransi mesin CNC

Uga, elinga yen iki minangka toleransi bilateral. Yen ditulis nganggo istilah sepihak, toleransi standar kudu +0.000/-0.010 inci (utawa +0.010/-0.000 in.). Kabeh iki bisa ditampa, uga nilai metrik, anggere sampeyan nemtokake ing desain. Kanggo supaya kebingungan, tindakake "telung-posisi" dimensi lan toleransi ditampilake, lan supaya ekstra nul posisi 1.0000 utawa 0.2500 inci. Kajaba ana alesan mutlak kanggo nglakoni.

3. Pancegahan kanggo roughness lumahing toleransi mesin

Saliyane dawa, jembar, lan ukuran bolongan, ana uga toleransi bagean kayata kekasaran permukaan. Ing produk standar, kekasaran permukaan permukaan datar lan vertikal padha karo 63 µin. Lumahing mlengkung padha karo 125µin luwih apik.

Kanggo tujuan sing paling akeh, iki minangka rampung sing cukup, nanging kanggo permukaan hiasan ing bagean logam, biasane bisa nambah tampilan kanthi blasting cahya. Yen sampeyan butuh permukaan sing luwih alus, tuduhake ing desain sampeyan, lan kita bakal nyoba sing paling apik kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan.




4. Dimensi geometris lan toleransi

Ana siji pertimbangan liyane. Kaya sing wis kasebut sadurunge, kita bisa nampa toleransi GD&T. Iki nyedhiyakake tingkat kontrol kualitas sing luwih jero, kalebu hubungan antarane macem-macem fitur bagean lan wangun lan kualifikasi pas. Ing ngisor iki sawetara cara sing luwih umum:

Posisi nyata: Ing conto krenjang kasebut sadurunge, kita menehi tandha posisi bolongan kanthi nemtokake jarak X lan Y lan panyimpangan sing diidini saka pasangan pinggiran vertikal. Ing GD & T, posisi bolongan bakal diwakili dening posisi bener saka pesawat referensi datums, diiringi MMC kualifikasi (Maximum Material Condition) utawa LMC (Minimum Material Condition).

Flatness: Lumahing panggilingan biasane banget warata, nanging amarga kaku materi internal utawa pasukan clamping sak Processing, sawetara warping bisa kelakon sawise bagean dibusak saka mesin, utamané lancip-walled lan bagean plastik. Toleransi flatness GD&T ngontrol iki kanthi nemtokake rong bidang paralel sing kudu ana permukaan penggilingan.

Cylindricity: Kanggo alesan sing padha, paling lumahing panggilingan banget warata, paling bolongan banget babak, lan padha bener kanggo ngowahi lumahing. Nanging, nggunakake toleransi saka +/- 0,005 inci (0,127 mm), bolongan 0,25 inci (6,35 mm) ing conto krenjang bisa persegi dowo, lan dimensi siji-cara liyane 0,245 inci (6,223 mm) lan 0,255 inci ( 6,477 mm). Panggunaan silinder ditetepake minangka rong silinder konsentris ing ngendi bolongan mesin kudu ana. Pabrikan bisa ngilangi kahanan sing ora mungkin iki.

Concentricity: Dering ing bullseye iku concentric, kaya rodha lan as mobil sing concentric. Yen bolongan dilatih utawa reamed kudu persis padha karo counterbore coaxial utawa boss babak, concentricity menehi cara paling apik kanggo mesthekake iki.

Verticality: Minangka jeneng kasebut, vertikalitas nemtokake panyimpangan maksimum antarane permukaan pangolahan horisontal lan permukaan vertikal sing cedhak. Uga bisa digunakake kanggo ngontrol perpendicularity saka Pundhak ngowahi menyang diameteripun jejer utawa sumbu tengah bagean.


Panggunaan mesin kanthi tliti dhuwur mbutuhake perhatian khusus kanggo kontrol toleransi. Kita butuh model CAD 3D, uga gambar 2D saka toleransi GD&T, lan nggunakake proses mesin kayata pemotongan kabel, pengeboran EDM, penggilingan lan mboseni kanggo nyukupi syarat kualitas bagean sampeyan.

Kajaba iku, Sunbright wis lulus sertifikasi sistem mutu ISO9001 lan sertifikasi AS 9100D, NADCAP-NDT. Yen dijaluk, kita bakal nindakake 100% inspeksi lengkap kanggo bagean sampeyan, uga nyedhiyakake laporan pemeriksaan kualitas, inspeksi artikel pertama (FAI), lsp. Yen sampeyan duwe bagean sing kudu diproses, sampeyan bisa ngubungi kita liwat situs web resmi Sunbright, lan kita bakal ngatur konsultasi pra-sales profesional lan layanan kualitas ing saindhenging proses.