Warta industri

Bumper Mobil Kab

2021-12-08

Ing ngarep lan mburi mburi mobil dilengkapi bumper, kang ora mung fungsi hiasan, nanging sing luwih penting, iku piranti safety sing nyerep lan ngenthengake impact external, nglindhungi awak lan nglindhungi awak lan penghuni.

 

Akeh taun kepungkur, bumper ngarep lan mburi mobil utamane digawe saka bahan logam. Saluran baja U-shaped iki punched metu saka piring baja karo kekandelan luwih saka 3 mm, lan perawatan lumahing iki Chrome-dilapisi. Iki riveted utawa gandheng karo ril pigura, lan dibandhingake karo awak. Jurang gedhe katon minangka bagean tambahan sing katon ora apik banget.

 

Kanthi pangembangan industri mobil lan aplikasi plastik rekayasa skala gedhe ing industri mobil, bumper mobil, minangka piranti safety penting, uga wis pindhah menyang dalan inovasi. Saiki, bumper ngarep lan mburi mobil kudu ora mung njaga fungsi proteksi asli, nanging uga ngupayakake harmoni lan kesatuan karo wangun awak, lan nguber bobot entheng. Bumper ngarep lan mburi mobil digawe saka plastik, lan padha disebut bumper plastik.

 

Piring njaba lan materi buffer digawe saka plastik, lan balok salib dicap karo lembaran sing digulung kadhemen kanthi kekandelan kira-kira 1,5 mm kanggo mbentuk alur U-shaped; piring njaba lan materi buffer ditempelake ing balok salib, lan balok salib lan balok longitudinal pigura bisa disambungake dening ngawut-awut ing sembarang wektu Mbongkar. Plastik sing digunakake ing bumper plastik iki umume digawe saka rong jinis bahan, poliester lan polipropilena, lan digawe deningngecor injeksi.Contone, bumper Peugeot 405 digawe saka bahan polyester lan digawe dening ngecor injeksi reaksi. Bumper Volkswagen Audi 100, Golf, Shanghai Santana, Tianjin's Xiali lan model liyane digawe saka polipropilena kanthi cetakan injeksi. Ana uga jinis plastik sing diarani seri polikarbonat ing luar negeri, sing disusupi menyang komponen campuran lan nggunakake metode cetakan injeksi campuran. Bumper sing diproses ora mung nduweni kekuatan lan kaku sing dhuwur, nanging uga nduweni kaluwihan bisa dilas, lan nduweni kinerja lapisan sing apik. Liyane lan liyane panggunaan ing mobil.

 

Wangun geometris saka bumper ngirim ora mung nimbang konsistensi karo wangun kabèh kendaraan kanggo mesthekake estetika, nanging uga ketemu karakteristik mechanical lan panyerepan energi kanggo mesthekake panyerepan kejut lan istirahat sak impact, minangka ditampilake ing ngisor iki Gambar.

 

Bumper nduweni fungsi proteksi safety, dekorasi kendaraan lan perbaikan karakteristik aerodinamis kendaraan. Saka sudut pandang safety, mobil bisa muter peran buffering nalika kacilakan tabrakan kacepetan kurang, nglindhungi awak mobil ngarep lan mburi; bisa muter peran tartamtu kanggo nglindhungi pejalan kaki nalika kacilakan karo wong mlaku. Saka tampilan tampilan, iku dekoratif lan wis dadi bagéyan penting saka dekorasi tampilan mobil; ing wektu sing padha, bumper mobil uga duwe efek aerodinamis tartamtu.

Ing ringkesan, sawise ngerti komponen sing cocog kanggo bumper mobil, kita ngerti manawa asuransi mobil digawe saka bahan plastik lan nggunakake cetakan injeksi plastik. Teknologi Sunbright duwe kauntungan alami ing cetakan injeksi, manawa cetakan injeksi utawa bagean injeksi minangka pilihan sing paling apik. Sugeng rawuh ing pitakon sampeyan.


Link saka injeksi plastik Auto parts minangka ing ngisor iki kanggo referensi.

Suku Cadang Mobil Injeksi Plastik