Produk

View as  
 
  • Kita nyedhiyakake Bagian Logam Peralatan Medis Presisi CNC kanthi proses mesin CNC lan deburring. Toleransi tliti dhuwur dikontrol ing 0.01mm. Perusahaan wis lulus sertifikasi ISO9001& AS 9100D luwih saka 20 taun. We nyedhiyani pelanggan karo siji-mandeg solusi kualitas dhuwur saka bahan mentah kanggo proses engineering lan Manufaktur.Area pabrik kira-kira 50.000 meter persegi karo luwih saka 1.000 set macem-macem mesin produksi majeng lan 20 set peralatan pengawasan tliti dhuwur.

  • We nyuplai Aksesoris Metal Casting Parts lan Pabrik tliti kualitas dhuwur casting bagean logam kanggo industri beda. We nggawe macem-macem castings panutup macem-macem bahan logam kayata baja, aluminium, tembaga etc. We nyedhiyani profesional metal casting panuntun dhumateng technical miturut materi, ukuran, wangun, struktur, lan skenario aplikasi saka desain produk, lan nyaranake paling cukup. lan proses manufaktur logam terkenal. Para panuku bisa entuk manfaat saka casting logam profesional kita. Minangka gambar lan spesifikasi teknis sing diwenehake dening pelanggan, Kita nindakake manufaktur OEM. Kangge, kita uga ngrampungake lan nggawe solusi sakabèhé kanggo para pelanggan saka bahan mentah lan komponen struktural.

  • Kita nyedhiyakake Cetakan Logam Stamping Profesional kanthi perusahaan manufaktur presisi sing nggabungake R&D, desain, produksi lan penjualan. Kita duwe udakara luwih saka 1,000 set macem-macem mesin produksi maju lan 20 set peralatan tes lan inspeksi kanthi tliti dhuwur. Kita wis lulus sertifikasi ISO 9001 lan AS 9100D luwih saka 20 taun. Kanggo nyukupi panjaluk kualitas sing dhuwur, kita duwe sistem kontrol kualitas sing rinci lan peralatan pangukuran sing lengkap. Pasar utama kita ana ing Eropa lan Amerika Serikat. Tim manajemen profesional kita duwe latar mburi teknis sing kuat lan sistem manajemen sing apik, sing bisa nyedhiyakake produk lan layanan sing bermutu.

  • We nyuplai Portable Zinc Alloy Metal Handled Massage kanthi desain apik lan perawatan permukaan sing berkualitas tinggi. Alat pijet rol rai sing dirancang nganggo 2 kepala pijet bunder, desain jinis 3D "V" sing unik kanggo pas karo saben pojok rai. Ukuran portabel, sampeyan bisa njupuk menyang ngendi wae. Sunbright minangka produsen bersertifikat ISO 9001 lan AS 9100 lan minangka perusahaan teknologi tinggi sing nggabungake R&D, produksi lan dodolan produk lan komponen presisi dhuwur. Kanggo nyukupi panjaluk kualitas sing dhuwur, kita duwe sistem kontrol kualitas sing rinci lan peralatan pangukuran sing lengkap. Tim manajemen profesional kita duwe latar mburi teknis sing kuwat lan sistem manajemen sing apik.

  • Kita nyedhiyakake Gelang Kosong Stainless Steel sing bisa diatur kanthi desain sing apik lan perawatan permukaan sing berkualitas tinggi. Sampeyan bakal entuk 18 potongan gelang stainless steel ing 3 macem-macem ukuran, teka karo 1 bar mlengkung gelang, jumlah lan ukuran sing cukup bisa nyukupi panjaluk DIY sing beda-beda, lan sampeyan uga bisa nuduhake karo kanca lan kulawarga. Sunbright minangka produsen bersertifikat ISO 9001 lan AS 9100 lan minangka perusahaan teknologi tinggi sing nggabungake R&D, produksi lan dodolan produk lan komponen presisi dhuwur. Kanggo nyukupi panjaluk kualitas sing dhuwur, kita duwe sistem kontrol kualitas sing rinci lan peralatan pangukuran sing lengkap. Tim manajemen profesional kita duwe latar mburi teknis sing kuwat lan sistem manajemen sing apik.

  • kita nyuplai Parts Robot Gabungan Turning-milling kanthi mesin presisi dhuwur lan bagean kualitas dhuwur. Mesin senyawa sing paling akeh digunakake lan paling angel yaiku mesin majemuk putar lan panggilingan. Piranti mesin majemuk nggiling uga minangka peralatan CNC sing paling cepet tuwuh ing antarane piranti mesin pangolahan senyawa. Nyepetake rantai proses manufaktur produk lan ningkatake efisiensi produksi. Kita fokus ing produksi bagean teknis kanthi tliti dhuwur, utamane kaya bagean Robot kanthi latar mburi teknis sing kuat, peralatan canggih lan insinyur R&D profesional kanggo ndhukung.

 12345...9