Shenzhen Sunbright Technology Co.,Ltd. minangka perusahaan winates berteknologi tinggi sing diinvestasi bebarengan dening Hong Kong Xinhui Group lan Shengda International (Hong Kong) Co., Ltd. Produk utamane kalebu CNC Precision Machining, CNC Turning Parts, CNC Milling Parts.

Iku perusahaan sing nyedhiyani pelanggan karo siji-mandeg solusi kualitas dhuwur saka bahan mentah kanggo proses engineering lan manufaktur. Iki nyuda biaya komunikasi lan perakitan kanggo para pelanggan.

Produk digunakake ing komunikasi, instrumen tliti, peralatan medis, sepur kanthi kacepetan dhuwur, mobil, penerbangan lan industri liyane.

Kita duwe Xinhui Precision Hardware (Huizhou) Co., Ltd. lan Hunan Mingyu Precision Manufacturing Factory. Total investasi kira-kira US $ 40 yuta lan area bengkel sing dibangun dhewe kira-kira 50.000 meter persegi.


Waca liyane

Produk anyar