Sejarah Kita


Shenzhen SunBright Technology Co., Ltd. minangka perusahaan winates teknologi dhuwur sing diinvestasi bebarengan karo Hong Kong Xinhui Group lan Shengda International (Hong Kong) Co., Ltd.

Iki minangka perusahaan sing ngrampungake lan nggawe solusi sakabèhé kanggo pelanggan saka bahan nganti komponen struktural.

Saka sheet metal, stamping, injection molding, die-casting, forging, CNC precision machining, rotational molding, etc., We provide customers with integrated hardware solutions from raw materials, process engineering, and manufacturing.

Iki nyuda biaya komunikasi lan perakitan kanggo pelanggan sing ngadhepi akeh supplier.