Metal Custom Parts

Metal Custom Parts fleksibel bisa nyukupi kabutuhan beda hardware tliti ing aerospace, mesin, manufaktur, produk elektronik lan industri liyane.

Sunbright nyedhiyakake manufaktur Parts Metal Custom sing larang regane. Kita nyedhiyakake solusi kualitas hardware siji-mandeg saka bahan mentah nganti proses teknik lan manufaktur.

Mulai ngatur bagean logam, kita bakal nyedhiyani sampeyan layanan siji-mandeg miturut gambar lan syarat. Ora ketompo carane rumit saben bagean khusus logam, tim profesional kita bakal nanggapi sampeyan.

View as  
 
  • Kita nyedhiyakake macem-macem Fabrikasi Logam Lembaran Profesional kanthi kabeh jinis materi lan permukaan rampung. Kita Pabrik macem-macem komponen logam, rakitan lan produk permukaan sing wis rampung kanggo macem-macem sektor lan aplikasi. Produk kita akeh digunakake ing komunikasi, instrumen tliti, peralatan medis, sepur kacepetan dhuwur, mobil, penerbangan lan industri liyane. Produk kasebut utamane diekspor menyang pasar Eropa lan Amerika Serikat. Kita wis lulus sertifikat ISO 9001 lan AS 9100 luwih saka 20 taun, NADCAP- NDT dening sertifikat sing diaudit MPI ing 2019, lan uga wis ngetrapake sistem ERP wiwit 2018 lan sistem manufaktur ramping wiwit 2020.

  • We nyedhiyani sawetara saka sudhut Laser Cutting Bending Steel Sheet Parts karo kabeh jinis lumahing rampung. Kita Pabrik macem-macem komponen logam, rakitan lan produk rampung kanggo macem-macem sektor lan aplikasi.Tim manajemen profesional duwe latar mburi teknis sing kuat lan sistem manajemen sing apik, sing bisa nyedhiyakake produk lan layanan sing berkualitas tinggi. Ing wektu sing padha, kita dikenali lan didhukung dening akeh pelanggan,. We rumiyin ngleksanakake customer-oriented, kualitas-first filosofi bisnis. Kita uga ngetrapake "Program evaluasi kinerja" kanggo terus ningkatake kemampuan teknis, kualitas lan katrampilan manajemen lan layanan.

  • Kita nyedhiyakake macem-macem Precision CNC Machining Sheet Metal Parts kanthi kabeh jinis permukaan rampung. Kita minangka perusahaan teknologi tinggi sing nggabungake R&D, produksi lan dodolan produk lan komponen presisi dhuwur. Sunbright wis nglumpukake akeh karyawan berteknologi tinggi, 3 wong duwe pengalaman industri luwih saka 20 taun lan 20 wong duwe luwih saka 10 taun, sing nyuda biaya komunikasi pelanggan lan siklus pangembangan proyek lan manufaktur. Kanthi konsep "pragmatisme", kita nyedhiyakake solusi kualitas siji-mandeg saka bahan mentah kanggo ngolah teknik lan manufaktur.

  • We nyedhiyani sawetara saka sudhut Steel Sheet Metal Fabrikasi Parts karo kabeh jinis lumahing rampung. Kita Pabrik macem-macem komponen logam, rakitan lan produk rampung kanggo macem-macem sektor lan aplikasi. Saka Aerospace nganti otomotif, kita nyedhiyakake macem-macem produk menyang macem-macem sektor. kita wis ngembangake hubungan kerja sing cedhak karo pelanggan saka pirang-pirang industri. Kita ngerti syarat lan panjaluk unik saben sektor sing diwenehake. Kita nyoba sing paling apik kanggo entuk kepuasan lan persetujuan pelanggan, terus-terusan inovasi produk lan perbaikan layanan.

 1 
Kita nyedhiyakake Metal Custom Parts sing disesuaikan, sampeyan bisa ngubungi kita kanggo penawaran lan rega yen sampeyan kudu tuku. SunBright Technology iku salah siji saka Metal Custom Parts produsen lan supplier ing China. Iku perusahaan winates teknologi dhuwur bebarengan nandur modhal dening Hong Kong Xinhui Group lan Shengda International (Hong Kong) Co., Ltd. Yen sampeyan pengin tuku ing akeh, sampeyan bisa tuku produk kualitas apik ing prices murah. Produk kita awet banget, mangga yakin yen tuku.