Casting Parts

Casting Parts bagean diprodhuksi dening logam molten utawa bahan Cairan liyane diwutahake menyang rongga jamur dirancang lan solidified. Parts Casting kita digunakake digunakake ing bagean mobil, bagean aerospace, etc.

Proses casting Sunbright bisa nyukupi toleransi dimensi lan bentuk sing ketat saka bagean casting. Pasukan teknis sing kuwat lan sistem kontrol kualitas sing sampurna nyedhiyakake tautan rantai pasokan sing dipercaya kanggo para pelanggan.

Teknik lan bahan pangolahan sing beda-beda duwe ciri dhewe. Kirimake syarat parameter saka bagean casting, kita bakal menehi kutipan competitive miturut kabutuhan Manufaktur lan nyedhiyani sampeyan karo rencana proses paling cocok.
View as  
 
  • We nyuplai Aksesoris Metal Casting Parts lan Pabrik tliti kualitas dhuwur casting bagean logam kanggo industri beda. We nggawe macem-macem castings panutup macem-macem bahan logam kayata baja, aluminium, tembaga etc. We nyedhiyani profesional metal casting panuntun dhumateng technical miturut materi, ukuran, wangun, struktur, lan skenario aplikasi saka desain produk, lan nyaranake paling cukup. lan proses manufaktur logam terkenal. Para panuku bisa entuk manfaat saka casting logam profesional kita. Minangka gambar lan spesifikasi teknis sing diwenehake dening pelanggan, Kita nindakake manufaktur OEM. Kangge, kita uga ngrampungake lan nggawe solusi sakabèhé kanggo para pelanggan saka bahan mentah lan komponen struktural.

  • Kita nyedhiyakake Bagean Hardware Mesin Casting Precision lan nggawe bagean logam casting presisi sing berkualitas kanggo macem-macem industri. Kita nggawe macem-macem coran sing nutupi macem-macem bahan logam kayata baja, aluminium, tembaga lan sapiturute. Kita nyedhiyakake panuntun teknis pengecoran logam profesional miturut materi, ukuran, wujud, struktur, skenario aplikasi desain produk saka data pelanggan. , lan nyaranake proses Manufaktur logam paling cukup lan terkenal. Para panuku bisa entuk manfaat saka rekomendasi profesional. Kualitas produk mesthi dadi titik kunci sing paling penting ing pabrik kita. Sing nggawe produk kita diekspor menyang akeh negara jaban rangkah kayata Negara Untied, Prancis, Jerman, Korea lan Jepang lan ing.

  • Kita nyedhiyakake Spare Parts Telecom Mesin Casting karo produsen profesional bagean fabrikasi logam lembaran lan bagean mesin CNC. We offer biaya sarujuk saka logam casting Manufaktur cetakan karo tliti dimensi tolerances.We duwe 20 taun pengalaman pembangunan Manufaktur, senior tim engineering industri karo pasukan technical kuwat, produksi majeng lan peralatan pengawasan lan sistem Manajemen sampurna. Minangka gambar lan spesifikasi teknis sing diwenehake dening pelanggan, kita ngrampungake lan nggawe solusi sakabèhé kanggo para pelanggan layanan siji-mandeg saka bahan mentah lan komponen struktural.

  • Kita nyuplai Casting CNC Machining Home Appliance Parts karo produsen profesional saka sheet metal fabrications parts lan CNC machining parts. Kita duwe pengalaman pangembangan manufaktur 20 taun, tim teknik industri senior kanthi pasukan teknis sing kuwat, peralatan produksi lan inspeksi canggih lan sistem manajemen sing sampurna. Minangka gambar lan spesifikasi teknis sing diwenehake dening pelanggan, kita ngrampungake lan nggawe solusi sakabèhé kanggo para pelanggan saka bahan mentah lan komponen struktural.Produk utamane diekspor menyang pasar Eropa lan Amerika Utara.

 1 
Kita nyedhiyakake Casting Parts sing disesuaikan, sampeyan bisa ngubungi kita kanggo penawaran lan rega yen sampeyan kudu tuku. SunBright Technology iku salah siji saka Casting Parts produsen lan supplier ing China. Iku perusahaan winates teknologi dhuwur bebarengan nandur modhal dening Hong Kong Xinhui Group lan Shengda International (Hong Kong) Co., Ltd. Yen sampeyan pengin tuku ing akeh, sampeyan bisa tuku produk kualitas apik ing prices murah. Produk kita awet banget, mangga yakin yen tuku.