CNC Precision Machining

Kanthi perkembangan teknologi modern sing terus-terusan, teknologi mesin presisi CNC nduweni peran penting ing meh kabeh industri manufaktur maju.

Saiki, meh kabeh industri manufaktur nggunakake kontrol numerik komputer utawa mesin CNC. Saka produksi suku cadang mobil nganti produksi penerbangan lan aerospace, mesin presisi CNC ana ing endi-endi.

Highly nyaranake salah siji saka proyèk unggul kitaKomplek Muli-sumbu Linka CNC Parts Ing Aero-mesin.


Napa milih mesin presisi CNC? Mesin presisi CNC minangka teknologi mesin otomatis canggih kanthi presisi dhuwur lan efisiensi dhuwur. Iku nemen nyuda wektu Processing lan èfèktif solves Processing bagean Komplek lan pas kayata cetakan,Non-Standar Aluminium Alloy Aviation CNC Machining Mould.



Sunbright minangka produsen China bagean presisi CNC dhuwur ing industri kasebut. Kita duwe 34 macem-macem jinis mesin bubut CNC, sing bisa nyukupi pangolahan pesawat kanthi tliti dhuwur, komunikasi elektronik, peralatan medis, lan bagean liyane.

Perusahaan kasebut disertifikasi ISO 9001 lan AS 9100D luwih saka 20 taun, NADCAP- NDT (inspeksi partikel magnetik) disertifikasi ing taun 2019, lan uga wis ngetrapake sistem ERP wiwit taun 2018 lan sistem manufaktur ramping wiwit taun 2020.
View as  
 
  • Kita nyedhiyakake Bagian Logam Peralatan Medis Presisi CNC kanthi proses mesin CNC lan deburring. Toleransi tliti dhuwur dikontrol ing 0.01mm. Perusahaan wis lulus sertifikasi ISO9001& AS 9100D luwih saka 20 taun. We nyedhiyani pelanggan karo siji-mandeg solusi kualitas dhuwur saka bahan mentah kanggo proses engineering lan Manufaktur.Area pabrik kira-kira 50.000 meter persegi karo luwih saka 1.000 set macem-macem mesin produksi majeng lan 20 set peralatan pengawasan tliti dhuwur.

  • kita nyuplai Parts Robot Gabungan Turning-milling kanthi mesin presisi dhuwur lan bagean kualitas dhuwur. Mesin senyawa sing paling akeh digunakake lan paling angel yaiku mesin majemuk putar lan panggilingan. Piranti mesin majemuk nggiling uga minangka peralatan CNC sing paling cepet tuwuh ing antarane piranti mesin pangolahan senyawa. Nyepetake rantai proses manufaktur produk lan ningkatake efisiensi produksi. Kita fokus ing produksi bagean teknis kanthi tliti dhuwur, utamane kaya bagean Robot kanthi latar mburi teknis sing kuat, peralatan canggih lan insinyur R&D profesional kanggo ndhukung.

  • kita nyuplai bagean muli-axis linka CNC ing aero-mesin kalebu impeller, Closed blisk lan Multi-tataran agul-agul pompa molekul. Kita minangka perusahaan manufaktur presisi sing nggabungake pangembangan, desain, produksi lan penjualan. Produk utama kita yaiku komponen presisi kanggo Aerospace, Telekomunikasi, kontrol Gas, industri Kedokteran lan Otomotif, lan sapiturute. nerapake sistem ERP wiwit 2018 lan sistem manufaktur ramping wiwit 2020.

  • Kita nyedhiyakake Parts Mesin Telekomunikasi Presisi kanthi layanan sing disesuaikan miturut gambar lan spesifikasi pelanggan. Kita minangka perusahaan manufaktur presisi sing nggabungake R&D, desain, produksi lan penjualan. Kita wis nglumpukake akeh insinyur senior lan profesional lan pengalaman industri luwih saka 20 taun supaya bisa nyuda biaya komunikasi pelanggan lan siklus pangembangan proyek lan manufaktur. Kita wis lulus sertifikasi ISO 9001 lan AS 9100D luwih saka 20 taun, NADCAP- NDT (inspeksi partikel magnetik) disertifikasi ing taun 2019, lan uga wis ngetrapake sistem ERP wiwit taun 2018 lan sistem manufaktur ramping wiwit taun 2020.

  • We nyuplai Casting CNC Machining Parts Aplikasi Ngarep karo Produsèn profesional casting lan CNC machined bagean. Kita duwe pengalaman pangembangan manufaktur 20 taun, tim teknik industri senior kanthi pasukan teknis sing kuwat, peralatan produksi lan inspeksi canggih lan sistem manajemen sing sampurna. Minangka gambar lan spesifikasi teknis sing diwenehake dening pelanggan, kita ngrampungake lan nggawe solusi sakabèhé kanggo para pelanggan saka bahan mentah lan komponen struktural.Produk utamane diekspor menyang pasar Eropa lan Amerika Utara.

  • Kita nyedhiyakake bagean Aerospace Pangolahan Logam miturut gambar lan spesifikasi pelanggan. We nyedhiyani panggilingan CNC lan CNC ngowahi saka macem-macem bahan, uga broaching, pengeboran, Etching, Chemical Machining, Laser Machine etc. We offer cepet lan biaya-efektif bagean mesin CNC lan pangiriman komponen kualitas dhuwur kanggo proyek dikarepake miturut specifications ans ing wektu turnaround cepet. Kita minangka produsen China sing paling dhuwur ing bagean presisi CNC ing industri kasebut. Sunbright minangka perusahaan teknologi dhuwur sing nggabungake R&D, produksi lan dodolan produk lan komponen presisi dhuwur.

Kita nyedhiyakake CNC Precision Machining sing disesuaikan, sampeyan bisa ngubungi kita kanggo penawaran lan rega yen sampeyan kudu tuku. SunBright Technology iku salah siji saka CNC Precision Machining produsen lan supplier ing China. Iku perusahaan winates teknologi dhuwur bebarengan nandur modhal dening Hong Kong Xinhui Group lan Shengda International (Hong Kong) Co., Ltd. Yen sampeyan pengin tuku ing akeh, sampeyan bisa tuku produk kualitas apik ing prices murah. Produk kita awet banget, mangga yakin yen tuku.