CNC Parts Custom

We offer layanan bagean adat CNC kanggo aplikasi ing macem-macem industri, lan sektor. Sunbright wis sertifikasi ISO 9001 lan AS 9100D luwih saka 20 taun, NADCAP- NDT (inspeksi partikel magnetik) disertifikasi ing 2019.

Sunbright nduweni area tanduran watara 50.000 meter persegi, total investasi sekitar 60 yuta dolar AS, lan luwih saka 1.000 set peralatan manufaktur lan pangolahan canggih. Luwih saka 20 peralatan testing tliti dhuwur.

Hubungi kita lan kirimake informasi bagean mesin CNC sing disesuaikan kanggo kutipan rinci babagan bagean khusus CNC. Kita minangka produsen bagean khusus CNC sing dipercaya.

View as  
 
  • Kita nyedhiyakake Parts Mesin Telekomunikasi Presisi kanthi layanan sing disesuaikan miturut gambar lan spesifikasi pelanggan. Kita minangka perusahaan manufaktur presisi sing nggabungake R&D, desain, produksi lan penjualan. Kita wis nglumpukake akeh insinyur senior lan profesional lan pengalaman industri luwih saka 20 taun supaya bisa nyuda biaya komunikasi pelanggan lan siklus pangembangan proyek lan manufaktur. Kita wis lulus sertifikasi ISO 9001 lan AS 9100D luwih saka 20 taun, NADCAP- NDT (inspeksi partikel magnetik) disertifikasi ing taun 2019, lan uga wis ngetrapake sistem ERP wiwit taun 2018 lan sistem manufaktur ramping wiwit taun 2020.

  • We nyuplai Casting CNC Machining Parts Aplikasi Ngarep karo Produsèn profesional casting lan CNC machined bagean. Kita duwe pengalaman pangembangan manufaktur 20 taun, tim teknik industri senior kanthi pasukan teknis sing kuwat, peralatan produksi lan inspeksi canggih lan sistem manajemen sing sampurna. Minangka gambar lan spesifikasi teknis sing diwenehake dening pelanggan, kita ngrampungake lan nggawe solusi sakabèhé kanggo para pelanggan saka bahan mentah lan komponen struktural.Produk utamane diekspor menyang pasar Eropa lan Amerika Utara.

  • Kita nyedhiyakake bagean Aerospace Pangolahan Logam miturut gambar lan spesifikasi pelanggan. We nyedhiyani panggilingan CNC lan CNC ngowahi saka macem-macem bahan, uga broaching, pengeboran, Etching, Chemical Machining, Laser Machine etc. We offer cepet lan biaya-efektif bagean mesin CNC lan pangiriman komponen kualitas dhuwur kanggo proyek dikarepake miturut specifications ans ing wektu turnaround cepet. Kita minangka produsen China sing paling dhuwur ing bagean presisi CNC ing industri kasebut. Sunbright minangka perusahaan teknologi dhuwur sing nggabungake R&D, produksi lan dodolan produk lan komponen presisi dhuwur.

  • Kita nyedhiyakake Parts Peralatan Medis Baja Mesin CNC kanthi nggunakake peralatan berteknologi tinggi, kontrol komputer paling anyar ing pabrik kita kanggo mesthekake yen kita mung nawakake produk mesin presisi kanthi kualitas kanthi rega sing kompetitif. Kita minangka mitra siji-mandeg kanggo mesin CNC presisi. We are babar blas customer-oriented lan usaha kanggo nanggapi cepet kanggo kabutuhan akeh pelanggan. Tim manajemen profesional kita duwe latar mburi teknis sing kuat lan sistem manajemen sing apik, sing bisa nyedhiyakake produk lan layanan sing bermutu. Kangge, kita dikenali lan didhukung dening akeh pelanggan. We rumiyin ngleksanakake customer-oriented, kualitas-first filosofi bisnis.

 1 
Kita nyedhiyakake CNC Parts Custom sing disesuaikan, sampeyan bisa ngubungi kita kanggo penawaran lan rega yen sampeyan kudu tuku. SunBright Technology iku salah siji saka CNC Parts Custom produsen lan supplier ing China. Iku perusahaan winates teknologi dhuwur bebarengan nandur modhal dening Hong Kong Xinhui Group lan Shengda International (Hong Kong) Co., Ltd. Yen sampeyan pengin tuku ing akeh, sampeyan bisa tuku produk kualitas apik ing prices murah. Produk kita awet banget, mangga yakin yen tuku.