Forging Parts

Forging Parts yaiku bagean sing diprodhuksi dening proses pemanasan, deforming lan finishing logam. Forgings bisa nyuda joints bagean lan nambah kekuatan sakabèhé saka unit.

Sunbright minangka produsen profesional pangolahan bagean presisi. Kita bisa ngasilake macem-macem jinis bagean tempa lan bisa menehi kutipan kompetitif ing industri.

Sunbright minangka produsen bagian tempa kanthi kekuatan komprehensif sing kuwat. Perusahaan kasebut disertifikasi ISO 9001 lan AS 9100D luwih saka 20 taun, NADCAP- NDT (inspeksi partikel magnetik) disertifikasi ing taun 2019.
View as  
 
  • We offer Metal Precision Forging Auto Spare Parts karo bagean mechanical tliti kualitas dhuwur. Kita minangka perusahaan manufaktur presisi sing nggabungake pangembangan, desain, produksi lan penjualan. kita usaha kanggo berkembang sesambetan kuwat lan gawé bagean banget ing proses pas wektune. Komitmen kita kanggo makarya bebarengan karo perusahaan saka kabeh ukuran lan kapabilitas ngidini kita terus berkembang ing pasar sing diwasa. Tim manajemen profesional kita duwe latar mburi teknis sing kuat lan sistem manajemen sing apik, sing bisa nyedhiyakake produk lan layanan sing bermutu.

  • We nyuplai Fastener Punch Nut Screw Bolt Forging Mould karo produsen spesialis komponen mekanik presisi kualitas tinggi. Produk utamane yaiku bagean mesin presisi CNC kalebu CNC ngowahi lan panggilingan CNC, bagean fabrikasi lembaran logam, Molding Plastik Injeksi, Alat Perawatan Kecantikan lan ornamen Top lan liya-liyane. Kita minangka perusahaan manufaktur presisi sing nggabungake desain, pangembangan, produksi lan penjualan. Tim manajemen profesional kita duwe latar mburi teknis sing kuat lan sistem manajemen sing apik, sing bisa nyedhiyakake produk lan layanan sing bermutu.

  • We nyuplai Forging Processing Red Punching Parts karo produsen spesialis kualitas tliti mechanical parts. Amarga reputasi dawa lan unggul, kita dadi vendor pilihan kanggo klien ing industri aerospace, elektronik, medis, transportasi, lan komputer. kita usaha kanggo berkembang sesambetan kuwat lan gawé bagean banget ing proses pas wektune. Komitmen kita kanggo makarya bebarengan karo perusahaan saka kabeh ukuran lan kapabilitas ngidini kita terus berkembang ing pasar sing diwasa. Tim manajemen profesional kita duwe latar mburi teknis sing kuat lan sistem manajemen sing apik, sing bisa nyedhiyakake produk lan layanan sing bermutu.

  • We nyuplai Aluminium Alloy Red Punch Forging Parts karo produsen spesialis tliti kualitas dhuwur mechanical bagean lan bagean logam. Amarga reputasi dawa lan unggul, kita dadi vendor pilihan kanggo klien ing industri aerospace, elektronik, medis, transportasi, lan komputer. kita usaha kanggo berkembang sesambetan kuwat lan gawé bagean banget ing proses pas wektune. Komitmen kita kanggo makarya bebarengan karo perusahaan saka kabeh ukuran lan kapabilitas ngidini kita terus berkembang ing pasar sing diwasa. Tim manajemen profesional kita duwe latar mburi teknis sing kuat lan sistem manajemen sing apik, sing bisa nyedhiyakake produk lan layanan sing bermutu.

 1 
Kita nyedhiyakake Forging Parts sing disesuaikan, sampeyan bisa ngubungi kita kanggo penawaran lan rega yen sampeyan kudu tuku. SunBright Technology iku salah siji saka Forging Parts produsen lan supplier ing China. Iku perusahaan winates teknologi dhuwur bebarengan nandur modhal dening Hong Kong Xinhui Group lan Shengda International (Hong Kong) Co., Ltd. Yen sampeyan pengin tuku ing akeh, sampeyan bisa tuku produk kualitas apik ing prices murah. Produk kita awet banget, mangga yakin yen tuku.