Metal Processing bagean Aerospace
  • Air ProMetal Processing bagean Aerospace
  • Air ProMetal Processing bagean Aerospace
  • Air ProMetal Processing bagean Aerospace
  • Air ProMetal Processing bagean Aerospace
  • Air ProMetal Processing bagean Aerospace

Metal Processing bagean Aerospace

Kita nyedhiyakake bagean Aerospace Pangolahan Logam miturut gambar lan spesifikasi pelanggan. We nyedhiyani panggilingan CNC lan CNC ngowahi saka macem-macem bahan, uga broaching, pengeboran, Etching, Chemical Machining, Laser Machine etc. We offer cepet lan biaya-efektif bagean mesin CNC lan pangiriman komponen kualitas dhuwur kanggo proyek dikarepake miturut specifications ans ing wektu turnaround cepet. Kita minangka produsen China sing paling dhuwur ing bagean presisi CNC ing industri kasebut. Sunbright minangka perusahaan teknologi dhuwur sing nggabungake R&D, produksi lan dodolan produk lan komponen presisi dhuwur.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Metal Processing bagean Aerospace



1. Pengenalan produk

Mesin CNC minangka solusi sing cepet, akurat lan serba guna kanggo nggawe bagean plastik lan logam kanthi jumlah apa wae.

Ora ketompo carane prasaja utawa rumit bagean.

Teknologi pangolahan bagean Aerospace Metal Processing yaiku mesin CNC Micro.

Ana macem-macem bahan sing bisa digunakake ing mesin CNC kayata aluminium, baja, kuningan, tembaga, titanium, uga plastik kaku. Sinau luwih lengkap babagan jinis bahan sing bisa digunakake.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Kekasaran permukaan yaiku Ra 0.1-3.2.

Rentang kerja ngowahi CNC yaiku φ0.5mm-φ150mm * 300mm

Range kerja penggilingan CNC yaiku 510mm * 1020mm * 500mm


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Kapadhetan Presisi bagean Aerospace Processing Metal banget akurasi kanthi kontrol kualitas kritis.

Padha migunani banget kanggo lapangan Aerospace. Kajaba iku, bagean kasebut bisa ditrapake kanggo instrumen presisi, peralatan medis, sepur kacepetan dhuwur, mobil, pertahanan militer lan industri liyane.


4. Detail Produk

Kita bisa nggawe bagean mesin CNC kanthi toleransi dhuwur.

Toleransi kabeh dimensi antarane +/-0.005mm~+/-0.01mm.

Bagian Mesin Pesawat iki dikontrol kanthi ketat sesuai karo standar sertifikasi NADCAP - NDT.

Volume produksi gedhe minangka salah sawijining kauntungan sing paling akeh.



5. Ngirim, Ngirim lan Nglayani

Paket kasebut minangka paket standar ekspor. Kabeh jinis cara pengiriman bisa digunakake kanthi ekspres, udhara lan segara.

Kanggo entuk persetujuan lan marem saka para pelanggan, kita kudu ngirim cepet, ngatur pengiriman kanthi ati-ati lan layanan sing terus-terusan.

We rumiyin ngleksanakake customer-oriented, kualitas-first filosofi bisnis.

Kita uga ngetrapake "Program evaluasi kinerja" kanggo terus ningkatake kemampuan teknis, kualitas lan katrampilan manajemen lan layanan.


6. FAQ

sapa kita?

Sunbright minangka perusahaan teknologi dhuwur sing nggabungake R&D, produksi lan dodolan produk lan komponen presisi dhuwur. Produk digunakake ing komunikasi, instrumen tliti, peralatan medis, sepur kanthi kacepetan dhuwur, mobil, penerbangan lan industri liyane.


carane kita bisa njamin kualitas?

Bengkel lan massa produksi dikontrol kanthi ketat sesuai karo standar sertifikasi ISO 9001 lan AS 9100D. Sampel pra-produksi dikonfirmasi sadurunge produksi massal, Inspeksi pungkasan sadurunge dikirim.


apa sampeyan bisa tuku saka kita?

Bagean mesin presisi CNC kalebu CNC ngowahi lan panggilingan CNC, bagean CNC khusus, suku cadang otomatis CNC, bagean casting Die, bagean tempa, cetakan injeksi, cetakan lsp.


kenapa sampeyan kudu tuku saka kita ora saka supplier liyane?

Kita wis ngalami kustomisasi luwih saka 20 taun. Kanthi konsep "pragmatisme", kita nyedhiyakake solusi kualitas siji-mandeg saka bahan mentah kanggo ngolah teknik lan manufaktur. Produk digunakake ing komunikasi, instrumen tliti, peralatan medis, sepur kanthi kacepetan dhuwur, mobil, penerbangan lan industri liyane.


layanan apa kita bisa nyedhiyani?

Kita bisa nyedhiyakake layanan mesin presisi CNC, layanan fabrikasi logam Sheet, layanan cetakan plastik injeksi, sawetara layanan produk lengkap Alat Perawatan Kecantikan lan ornamen Top.



Panas Tags: Metal Processing Aerospace parts, Customized, Bulk, China, Low Price, Quality, Awet, Produsen, Supplier, Price, Kutipan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.