CNC Precision Medical Equipment Metal Parts
  • Air ProCNC Precision Medical Equipment Metal Parts
  • Air ProCNC Precision Medical Equipment Metal Parts
  • Air ProCNC Precision Medical Equipment Metal Parts
  • Air ProCNC Precision Medical Equipment Metal Parts
  • Air ProCNC Precision Medical Equipment Metal Parts
  • Air ProCNC Precision Medical Equipment Metal Parts
  • Air ProCNC Precision Medical Equipment Metal Parts

CNC Precision Medical Equipment Metal Parts

Kita nyedhiyakake Bagian Logam Peralatan Medis Presisi CNC kanthi proses mesin CNC lan deburring. Toleransi tliti dhuwur dikontrol ing 0.01mm. Perusahaan wis lulus sertifikasi ISO9001& AS 9100D luwih saka 20 taun. We nyedhiyani pelanggan karo siji-mandeg solusi kualitas dhuwur saka bahan mentah kanggo proses engineering lan Manufaktur.Area pabrik kira-kira 50.000 meter persegi karo luwih saka 1.000 set macem-macem mesin produksi majeng lan 20 set peralatan pengawasan tliti dhuwur.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

CNC Precision Medical Equipment Metal Parts



1. Pengenalan produk

Kerajinan manufaktur saka CNC Precision Medical Equipment Metal Parts nggunakake CNC ngowahi lan panggilingan.

Rampung permukaan bagean logam peralatan medis presisi CNC biasane Sandblasting, warna Anodize, Blackening, Plating Nikel Plating, Polish, Lapisan Daya dll.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Kekasaran permukaan yaiku Ra 0.1-3.2.

Rentang kerja ngowahi CNC yaiku φ0.5mm-φ150mm * 300mm

Range kerja penggilingan CNC yaiku 510mm * 1020mm * 500mm


3. Fitur Produk lan Aplikasi

The CNC Precision Medical Equipment Metal Parts punika akurasi dhuwur lan kualitas dhuwur.

Bahan baku logam bisa digunakake stainless steel standar beda minangka 303 stainless steel, 304stainless steel etc.

The CNC Precision Medical Equipment bagean Metal digunakake digunakake industri Medical lan biologi.

Bagean mesin iki uga digunakake ing komunikasi, instrumen presisi, sepur kacepetan dhuwur, mobil, penerbangan lan industri liyane.


4. Detail Produk

CNC Precision Medical Equipment Metal Parts diprodhuksi dening mesin CNC Akurasi dhuwur.

Insinyur teknis lan bengkel ngleksanakake lan ngoperasikake sesuai karo standar sertifikasi ISO9001 lan AS9100D.

Kabeh bagean wis dititi priksa lan kontrol kualitas nol toleransi sadurunge kiriman.


5. Ngirim, Ngirim lan Nglayani

Paket kasebut minangka paket standar ekspor. Kabeh jinis cara pengiriman bisa digunakake kanthi ekspres, udhara lan segara.

Kanggo entuk persetujuan lan marem saka para pelanggan, kita kudu ngirim cepet, ngatur pengiriman kanthi ati-ati lan layanan sing terus-terusan.

We rumiyin ngleksanakake customer-oriented, kualitas-first filosofi bisnis.

Kita uga ngetrapake "Program evaluasi kinerja" kanggo terus ningkatake kemampuan teknis, kualitas lan katrampilan manajemen lan layanan.


6. FAQ

sapa kita?

Sunbright minangka perusahaan teknologi dhuwur sing nggabungake R&D, produksi lan dodolan produk lan komponen presisi dhuwur. Produk digunakake ing komunikasi, instrumen tliti, peralatan medis, sepur kanthi kacepetan dhuwur, mobil, penerbangan lan industri liyane.


carane kita bisa njamin kualitas?

Bengkel lan massa produksi dikontrol kanthi ketat sesuai karo standar sertifikasi ISO 9001 lan AS 9100D. Sampel pra-produksi dikonfirmasi sadurunge produksi massal, Inspeksi pungkasan sadurunge dikirim.


apa sampeyan bisa tuku saka kita?

Bagean mesin presisi CNC kalebu CNC ngowahi lan panggilingan CNC, bagean CNC khusus, suku cadang otomatis CNC, bagean casting Die, bagean tempa, cetakan injeksi, cetakan lsp.

 

kenapa sampeyan kudu tuku saka kita ora saka supplier liyane?

Kita wis ngalami kustomisasi luwih saka 20 taun. Kanthi konsep "pragmatisme", kita nyedhiyakake solusi kualitas siji-mandeg saka bahan mentah kanggo ngolah teknik lan manufaktur. Produk digunakake ing komunikasi, instrumen tliti, peralatan medis, sepur kanthi kacepetan dhuwur, mobil, penerbangan lan industri liyane.


layanan apa kita bisa nyedhiyani?

Kita bisa nyedhiyakake layanan mesin presisi CNC, layanan fabrikasi logam Sheet, layanan cetakan plastik injeksi, sawetara layanan produk lengkap Alat Perawatan Kecantikan lan ornamen Top.



Panas Tags: CNC Precision Medical Equipment Metal Parts, Customized, Bulk, China, Low Price, Quality, Awet, Produsen, Suppliers, Price, Kutipan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.