Metal Aksesoris Casting Parts
  • Air ProMetal Aksesoris Casting Parts
  • Air ProMetal Aksesoris Casting Parts
  • Air ProMetal Aksesoris Casting Parts
  • Air ProMetal Aksesoris Casting Parts
  • Air ProMetal Aksesoris Casting Parts

Metal Aksesoris Casting Parts

We nyuplai Aksesoris Metal Casting Parts lan Pabrik tliti kualitas dhuwur casting bagean logam kanggo industri beda. We nggawe macem-macem castings panutup macem-macem bahan logam kayata baja, aluminium, tembaga etc. We nyedhiyani profesional metal casting panuntun dhumateng technical miturut materi, ukuran, wangun, struktur, lan skenario aplikasi saka desain produk, lan nyaranake paling cukup. lan proses manufaktur logam terkenal. Para panuku bisa entuk manfaat saka casting logam profesional kita. Minangka gambar lan spesifikasi teknis sing diwenehake dening pelanggan, Kita nindakake manufaktur OEM. Kangge, kita uga ngrampungake lan nggawe solusi sakabèhé kanggo para pelanggan saka bahan mentah lan komponen struktural.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Metal Aksesoris Casting Parts


1. Pengenalan produk

Penting kanggo dicathet yen die casting lan mesin asring bisa kerja bareng kanggo ngoptimalake efektifitas lini produk.

Die casting minangka pilihan sing disenengi kanggo volume dhuwur saka bagean dipercaya sing konsisten.

Aksesoris Metal Casting Parts njupuk kauntungan saka casting lan CNC Machining Kerajinan.

Tim Profesional kita mbantu ngoptimalake kabeh solusi saka desain produk, casting, mesin nganti perawatan panas, perawatan permukaan lan liya-liyane kanggo nyuda biaya.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Kekasaran permukaan yaiku Ra 0.1-3.2.

Rentang kerja ngowahi CNC yaiku φ0.5mm-φ150mm * 300mm

Range kerja penggilingan CNC yaiku 510mm * 1020mm * 500mm


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Kaluwihan saka casting kalebu watesan ukuran ndhuwur tanpa watesan, sawetara gedhe saka pilihanipun alloy, bagean rumit ditrima.

Ing casting lan proses mechanical saka Metal Aksesoris Casting Parts, kita duwe kaluwihan competitive ing rega, volume produksi lan kontrol kualitas.

Ing CNC Precision Machining bagean ora mung ditrapake kanggo aplikasi ngarep, nanging uga digunakake digunakake kanggo kothak dhuwur-tech kayata Medical Industry, Telekomunikasi Industry, Aerospace Industry etc.


4. Detail Produk

Bagian Casting Aksesoris Logam iki luwih cocog kanggo produksi massal kanggo nylametake bahan mentah lan permukaan permukaan sing luwih apik kanthi casting.

Kita duwe kemampuan kanggo nindakake supplier casting logam volume gedhe lan struktur kompleks, lan ngadhepi syarat kualitas lan entuk persetujuan saka para pelanggan.


5. Ngirim, Ngirim lan Nglayani

Paket kasebut minangka paket standar ekspor. Kabeh jinis cara pengiriman bisa digunakake kanthi ekspres, udhara lan segara.

Kanggo entuk persetujuan lan marem saka para pelanggan, kita kudu ngirim cepet, ngatur pengiriman kanthi ati-ati lan layanan sing terus-terusan.

We rumiyin ngleksanakake customer-oriented, kualitas-first filosofi bisnis.

Kita uga ngetrapake "Program evaluasi kinerja" kanggo terus ningkatake kemampuan teknis, kualitas lan katrampilan manajemen lan layanan.


6. FAQ

sapa kita?

Sunbright minangka perusahaan teknologi dhuwur sing nggabungake R&D, produksi lan dodolan produk lan komponen presisi dhuwur. Produk digunakake ing komunikasi, instrumen tliti, peralatan medis, sepur kanthi kacepetan dhuwur, mobil, penerbangan lan industri liyane.


carane kita bisa njamin kualitas?

Bengkel lan massa produksi dikontrol kanthi ketat sesuai karo standar sertifikasi ISO 9001 lan AS 9100D. Sampel pra-produksi dikonfirmasi sadurunge produksi massal, Inspeksi pungkasan sadurunge dikirim.


apa sampeyan bisa tuku saka kita?

Bagean mesin presisi CNC kalebu CNC ngowahi lan panggilingan CNC, bagean CNC khusus, suku cadang otomatis CNC, bagean casting Die, bagean tempa, cetakan injeksi, cetakan lsp.


kenapa sampeyan kudu tuku saka kita ora saka supplier liyane?

Kita wis ngalami kustomisasi luwih saka 20 taun. Kanthi konsep "pragmatisme", kita nyedhiyakake solusi kualitas siji-mandeg saka bahan mentah kanggo ngolah teknik lan manufaktur. Produk digunakake ing komunikasi, instrumen tliti, peralatan medis, sepur kanthi kacepetan dhuwur, mobil, penerbangan lan industri liyane.


layanan apa kita bisa nyedhiyani?

Kita bisa nyedhiyakake layanan mesin presisi CNC, layanan fabrikasi logam Sheet, layanan cetakan plastik injeksi, sawetara layanan produk lengkap Alat Perawatan Kecantikan lan ornamen Top.



Panas Tags: Aksesoris Logam Casting Parts, Customized, Bulk, China, Low Price, Quality, Awet, Produsen, Supplier, Price, Kutipan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.