CNC Machining Milling Telecom Parts
  • Air ProCNC Machining Milling Telecom Parts
  • Air ProCNC Machining Milling Telecom Parts
  • Air ProCNC Machining Milling Telecom Parts
  • Air ProCNC Machining Milling Telecom Parts
  • Air ProCNC Machining Milling Telecom Parts

CNC Machining Milling Telecom Parts

Kita nyedhiyakake Bagian Telekomunikasi Penggilingan Mesin CNC dening pabrik manufaktur profesional kanthi sertifikasi ISO 9001 lan AS 9100D luwih saka 20 taun. Sunbright minangka perusahaan teknologi dhuwur sing nggabungake R&D, produksi lan dodolan produk lan komponen presisi dhuwur. Kita wis ngalami tim R&D lan teknik, volume produksi majeng, peralatan testing lan inspeksi lan sistem manajemen sing sampurna.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

CNC Machining Milling Telecom Parts



1. ProdukPambuka

Teknologi digital lan mesin panggilingan CNC ngidini kanggo ngrampungake akeh masalah sing ora bisa ditanggulangi kanthi gampang nggunakake cara sadurunge.

Teknologi nyedhaki proses kerja kanthi cara sing luwih efektif lan luwih efisien.

Liwat proses panggilingan CNC, kita bisa ngasilake bagean gilingan khusus sing digawe saka macem-macem bahan kayata logam lan plastik, lan ngasilake macem-macem produk mesin CNC khusus.

Iki CNC Machining Milling Telecom Parts nganggo proses panggilingan CNC.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Kekasaran permukaan yaiku Ra 0.1-3.2.

Rentang kerja ngowahi CNC yaiku φ0.5mm-φ150mm * 300mm

Range kerja penggilingan CNC yaiku 510mm * 1020mm * 500mm


3. Fitur Produk lan Aplikasi

We fokus ing Manufaktur bagean aluminium presisi non-standar karo struktur Komplek lan setya ngirimke akurasi dhuwur lan komponen konsisten kanggo klien kita.

Bahan baku CNC Machining Milling Telecom Parts yaiku Aluminium.

Minangka logam entheng digunakake akeh, bagean mesin aluminium dadi pilihan saka akeh industri.

Kanthi kabeh pengalaman mesin, aluminium CNC wis dadi keahliane nganti pirang-pirang taun.

Minangka produsen spesialis bagean mekanik presisi kanggo tujuan industri telekomunikasi, Aerospace lan medis.

We terus kanggo nandur modal ing peralatan mesin CNC anyar lan karyawan trampil kanggo mesthekake yen tim kita njogo kauntungan competitive kuwat.


4. Detail Produk

Toleransi kabeh dimensi antarane +/-0.005mm~+/-0.01mm.

Bagian Telekomunikasi Penggilingan Mesin CNC iki dikontrol kanthi ketat miturut standar sertifikasi ISO9001 lan AS9100D.

Kanggo ketemu kualitas dhuwur, kita duwe sistem kontrol kualitas rinci lan peralatan ukuran lengkap.

Kita uga wis nambah proses mesin aluminium kanggo nambah efisiensi lan kualitas, lan terus kanggo ketemu kabutuhan produksi customer.


5. Ngirim, Ngirim lan Nglayani

Paket kasebut minangka paket standar ekspor. Kabeh jinis cara pengiriman bisa digunakake kanthi ekspres, udhara lan segara. Kanggo entuk persetujuan lan marem saka para pelanggan, kita kudu ngirim cepet, ngatur pengiriman kanthi ati-ati lan layanan sing terus-terusan.

We rumiyin ngleksanakake customer-oriented, kualitas-first filosofi bisnis. Kita uga ngetrapake "Program evaluasi kinerja" kanggo terus ningkatake kemampuan teknis, kualitas lan katrampilan manajemen lan layanan.


6. FAQ

sapa kita?

Sunbright minangka perusahaan teknologi dhuwur sing nggabungake R&D, produksi lan dodolan produk lan komponen presisi dhuwur. Produk digunakake ing komunikasi, instrumen tliti, peralatan medis, sepur kanthi kacepetan dhuwur, mobil, penerbangan lan industri liyane.


carane kita bisa njamin kualitas?

Bengkel lan massa produksi dikontrol kanthi ketat sesuai karo standar sertifikasi ISO 9001 lan AS 9100D. Sampel pra-produksi dikonfirmasi sadurunge produksi massal, Inspeksi pungkasan sadurunge dikirim.


apa sampeyan bisa tuku saka kita?

Bagean mesin presisi CNC kalebu CNC ngowahi lan panggilingan CNC, bagean CNC khusus, suku cadang otomatis CNC, bagean casting Die, bagean tempa, cetakan injeksi, cetakan lsp.


kenapa sampeyan kudu tuku saka kita ora saka supplier liyane?

Kita wis ngalami kustomisasi luwih saka 20 taun. Kanthi konsep "pragmatisme", kita nyedhiyakake solusi kualitas siji-mandeg saka bahan mentah kanggo ngolah teknik lan manufaktur. Produk digunakake ing komunikasi, instrumen tliti, peralatan medis, sepur kanthi kacepetan dhuwur, mobil, penerbangan lan industri liyane.


layanan apa kita bisa nyedhiyani?

Kita bisa nyedhiyakake layanan mesin presisi CNC, layanan fabrikasi logam Sheet, layanan cetakan plastik injeksi, sawetara layanan produk lengkap Alat Perawatan Kecantikan lan ornamen Top.



Panas Tags: Bagian Telekomunikasi Penggilingan Mesin CNC, Disesuaikan, Bulk, China, Rega Murah, Kualitas, Awet, Produsen, Pemasok, Rega, Kutipan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.