Cetakan Logam Stamping Profesional
  • Air ProCetakan Logam Stamping Profesional
  • Air ProCetakan Logam Stamping Profesional
  • Air ProCetakan Logam Stamping Profesional
  • Air ProCetakan Logam Stamping Profesional

Cetakan Logam Stamping Profesional

Kita nyedhiyakake Cetakan Logam Stamping Profesional kanthi perusahaan manufaktur presisi sing nggabungake R&D, desain, produksi lan penjualan. Kita duwe udakara luwih saka 1,000 set macem-macem mesin produksi maju lan 20 set peralatan tes lan inspeksi kanthi tliti dhuwur. Kita wis lulus sertifikasi ISO 9001 lan AS 9100D luwih saka 20 taun. Kanggo nyukupi panjaluk kualitas sing dhuwur, kita duwe sistem kontrol kualitas sing rinci lan peralatan pangukuran sing lengkap. Pasar utama kita ana ing Eropa lan Amerika Serikat. Tim manajemen profesional kita duwe latar mburi teknis sing kuat lan sistem manajemen sing apik, sing bisa nyedhiyakake produk lan layanan sing bermutu.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Cetakan Logam Stamping Profesional




1. Pengenalan produk

Metal stamping proses relatif prasaja ngendi mbalek utawa sheet metal. Iki diselehake ing penet sing duwe die ing wangun sing dikarepake saka bagean kasebut.

Kanthi kekuwatan lan kompresi, die dipencet menyang logam.

Sawise wektu sing wis ditemtokake, bagean sing wis rampung dicopot.

Sanadyan iki koyone gampang banget dimangerteni, nyatane, ana sawetara langkah sing kudu ditindakake kalebu trimming, finishing, lan prosedur liyane sing dirancang kanggo ngasilake bagean sing wis rampung.

Cetakan Logam Stamping Profesional iki diprodhuksi kanthi bentuk logam sing tepat kanthi akurasi lan pangukuran sing tliti.

  

2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Kekasaran permukaan yaiku Ra 0.1-3.2.

Rentang kerja ngowahi CNC yaiku φ0.5mm-φ150mm * 300mm

Range kerja penggilingan CNC yaiku 510mm * 1020mm * 500mm


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Cetakan minangka matriks sing dirancang khusus minangka alat ing sawetara proses manufaktur industri kayata ngecor, casting, drawing jero serves kanggo menehi wangun final utawa penengah kanggo workpiece utawa materi sing bakal diproses.

Kita bisa nyedhiyakake Cetakan Logam Stamping Profesional kanthi bantuan teknis sing kuat. Cetakan iki utamane digunakake kanggo macem-macem lapangan industri.

 

4. Detail Produk

Ing stamping logam presisi, cetakan biasane dumadi saka rong utawa luwih setengah cangkang, wiwit mbatesi area spasi kanthi bentuk potongan sing bakal diduweni.

Cetakan produksi biasane digawe saka baja hardened utawa tempered.

Cetakan Logam Stamping Profesional iki dikontrol kanthi kritis miturut standar sertifikat ISO 9001 lan AS9001 NADCAP - NDT.

Kanggo ketemu kualitas dhuwur, kita duwe sistem kontrol kualitas rinci lan peralatan ukuran lengkap.



5. Ngirim, Ngirim lan Nglayani

Paket kasebut minangka paket standar ekspor. Kabeh jinis cara pengiriman bisa digunakake kanthi ekspres, udhara lan segara.

Kanggo entuk persetujuan lan marem saka para pelanggan, kita kudu ngirim cepet, ngatur pengiriman kanthi ati-ati lan layanan sing terus-terusan.

We rumiyin ngleksanakake customer-oriented, kualitas-first filosofi bisnis.

Kita uga ngetrapake "Program evaluasi kinerja" kanggo terus ningkatake kemampuan teknis, kualitas lan katrampilan manajemen lan layanan.


6. FAQ

sapa kita?

Sunbright minangka perusahaan teknologi dhuwur sing nggabungake R&D, produksi lan dodolan produk lan komponen presisi dhuwur. Produk digunakake ing komunikasi, instrumen tliti, peralatan medis, sepur kanthi kacepetan dhuwur, mobil, penerbangan lan industri liyane.


carane kita bisa njamin kualitas?

Bengkel lan massa produksi dikontrol kanthi ketat sesuai karo standar sertifikasi ISO 9001 lan AS 9100D. Sampel pra-produksi dikonfirmasi sadurunge produksi massal, Inspeksi pungkasan sadurunge dikirim.


apa sampeyan bisa tuku saka kita?

Bagean mesin presisi CNC kalebu CNC ngowahi lan panggilingan CNC, bagean CNC khusus, suku cadang otomatis CNC, bagean casting Die, bagean tempa, cetakan injeksi, cetakan lsp.


kenapa sampeyan kudu tuku saka kita ora saka supplier liyane?

Kita wis ngalami kustomisasi luwih saka 20 taun. Kanthi konsep "pragmatisme", kita nyedhiyakake solusi kualitas siji-mandeg saka bahan mentah kanggo ngolah teknik lan manufaktur. Produk digunakake ing komunikasi, instrumen tliti, peralatan medis, sepur kanthi kacepetan dhuwur, mobil, penerbangan lan industri liyane.


layanan apa kita bisa nyedhiyani?

Kita bisa nyedhiyakake layanan mesin presisi CNC, layanan fabrikasi logam Sheet, layanan cetakan plastik injeksi, sawetara layanan produk lengkap Alat Perawatan Kecantikan lan ornamen Top.



Panas Tags: Cetakan Logam Stamping Profesional, Disesuaikan, Bulk, China, Rega Murah, Kualitas, Awet, Produsen, Pemasok, Rega, Kutipan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.