Professional CNC Nguripake Parts Pesawat Aluminium
  • Air ProProfessional CNC Nguripake Parts Pesawat Aluminium
  • Air ProProfessional CNC Nguripake Parts Pesawat Aluminium
  • Air ProProfessional CNC Nguripake Parts Pesawat Aluminium
  • Air ProProfessional CNC Nguripake Parts Pesawat Aluminium
  • Air ProProfessional CNC Nguripake Parts Pesawat Aluminium
  • Air ProProfessional CNC Nguripake Parts Pesawat Aluminium

Professional CNC Nguripake Parts Pesawat Aluminium

Kita nyedhiyakake Parts Pesawat Aluminium CNC Profesional Kanthi kaluwihan teknologi canggih lan pengalaman mesin CNC profesional 20 taun. Sunbright spesialis ing manufaktur sawetara saka sudhut medium kanggo dhuwur forging bagean mesin tliti Komplek. Kita wis lulus sertifikasi ISO 9001 lan AS 9100D luwih saka 20 taun, NADCAP- NDT (inspeksi partikel magnetik) disertifikasi ing taun 2019 lan sistem manufaktur ramping wiwit taun 2020. Sunbright wis nyedhiyakake produk lan layanan sing berkualitas tinggi kanggo para pelanggan, kanthi aktif sinau kanggo pindhah menyang gol sing luwih dhuwur, inovasi teknologi, terus-terusan pengayaan dhewe lan dandan kanggo nambah daya saing inti kita.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Professional CNC Nguripake Parts Pesawat Aluminium



1. Pengenalan produk

Teknologi pangolahan Parts Pesawat Aluminium CNC Profesional yaiku CNC ngowahi.

Ana 34 set mesin bubut CNC ing pabrik manufaktur kita dhewe.

CNC ngowahi iku Highly trampil, proses Engineering tliti.

Pusat ngowahi CNC kita bisa ngowahi plastik lan logam kanthi kacepetan dhuwur kanggo nggawe bagean mburi kanthi geometri eksternal sing kompleks, fitur silinder, benang lan bolongan internal.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Kekasaran permukaan yaiku Ra 0.1-3.2.

Rentang kerja ngowahi CNC yaiku φ0.5mm-φ150mm * 300mm

Range kerja penggilingan CNC yaiku 510mm * 1020mm * 500mm


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Bahan baku saka Parts Pesawat Aluminium CNC Profesional yaiku Aluminium.

Keuntungan Nggunakake Aluminium Ing Operasi Mesin yaiku Kuwat lan entheng.

Fitur Aluminium nduweni kemampuan kerja sing apik, tahan korosi sing apik, Konduktivitas Listrik sing luwih gampang, biaya produksi sing luwih murah lan bisa didaur ulang.

Bagean mesin kita umume ditrapake ing pirang-pirang lapangan kayata aerospace, industri medis, industri mobil lan liya-liyane, wis dipuji dening akeh pelanggan adhedhasar kualitase.


4. Detail Produk

Toleransi kabeh dimensi antarane +/-0.005mm~+/-0.01mm.

Parts Pesawat Aluminium CNC Profesional iki dikontrol kanthi ketat miturut AS9100D kanthi standar sertifikasi NADCAP - NDT.

Kanggo ketemu kualitas dhuwur, kita duwe sistem kontrol kualitas rinci lan peralatan ukuran lengkap.




5. Ngirim, Ngirim lan Nglayani

Paket kasebut minangka paket standar ekspor. Kabeh jinis cara pengiriman bisa digunakake kanthi ekspres, udhara lan segara.

Kanggo entuk persetujuan lan marem saka para pelanggan, kita kudu ngirim cepet, ngatur pengiriman kanthi ati-ati lan layanan sing terus-terusan.

We rumiyin ngleksanakake customer-oriented, kualitas-first filosofi bisnis.

Kita uga ngetrapake "Program evaluasi kinerja" kanggo terus ningkatake kemampuan teknis, kualitas lan katrampilan manajemen lan layanan.


6. FAQ

sapa kita?

Sunbright minangka perusahaan teknologi dhuwur sing nggabungake R&D, produksi lan dodolan produk lan komponen presisi dhuwur. Produk digunakake ing komunikasi, instrumen tliti, peralatan medis, sepur kanthi kacepetan dhuwur, mobil, penerbangan lan industri liyane.


carane kita bisa njamin kualitas?

Bengkel lan massa produksi dikontrol kanthi ketat sesuai karo standar sertifikasi ISO 9001 lan AS 9100D. Sampel pra-produksi dikonfirmasi sadurunge produksi massal, Inspeksi pungkasan sadurunge dikirim.


apa sampeyan bisa tuku saka kita?

Bagean mesin presisi CNC kalebu CNC ngowahi lan panggilingan CNC, bagean CNC khusus, suku cadang otomatis CNC, bagean casting Die, bagean tempa, cetakan injeksi, cetakan lsp.


kenapa sampeyan kudu tuku saka kita ora saka supplier liyane?

Kita wis ngalami kustomisasi luwih saka 20 taun. Kanthi konsep "pragmatisme", kita nyedhiyakake solusi kualitas siji-mandeg saka bahan mentah kanggo ngolah teknik lan manufaktur. Produk digunakake ing komunikasi, instrumen tliti, peralatan medis, sepur kanthi kacepetan dhuwur, mobil, penerbangan lan industri liyane.


layanan apa kita bisa nyedhiyani?

Kita bisa nyedhiyakake layanan mesin presisi CNC, layanan fabrikasi logam Sheet, layanan cetakan plastik injeksi, sawetara layanan produk lengkap Alat Perawatan Kecantikan lan ornamen Top.



Panas Tags: Parts Pesawat Aluminium CNC Profesional, Disesuaikan, Bulk, China, Rega Murah, Kualitas, Awet, Produsen, Pemasok, Rega, Kutipan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.