CNC Machining Ngarep Appliance Spare Parts
  • Air ProCNC Machining Ngarep Appliance Spare Parts
  • Air ProCNC Machining Ngarep Appliance Spare Parts
  • Air ProCNC Machining Ngarep Appliance Spare Parts
  • Air ProCNC Machining Ngarep Appliance Spare Parts
  • Air ProCNC Machining Ngarep Appliance Spare Parts

CNC Machining Ngarep Appliance Spare Parts

Kita nyedhiyakake Spare Parts Perkakas Ngarep Mesin CNC kanthi tim jaminan kualitas sing berpengalaman lan peralatan kontrol kualitas sing canggih. Sumber Sunbright mung bahan mentah kualitas paling apik sing wis disertifikasi lan bisa dilacak kanthi lengkap saka wiwitan nganti pungkasan rantai pasokan Saka mesin nganti fabrikasi lan finishing, operasi canggih kita ngidini kita nggawe komponen logam lan plastik khusus kanthi regane kanthi sawetara sing paling cepet. kaping turnaround ing industri mesin. Umume produk kita didol menyang pasar Eropa lan Amerika Serikat.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

CNC Machining Ngarep Appliance Spare Parts



1. Pengenalan produk

Mesin presisi CNC yaiku proses nggunakake alat mesin CNC presisi kanggo nggawe bagean miturut spesifikasi desain sing ketat, toleransi kritis, lan pedoman manufaktur.

Kerajinan Suku Cadang Alat Ngarep Mesin CNC nggunakake CNC ngowahi. Kita nyedhiyakake bahan sing cocog karo standar ASTM, AMS, lan JIS lan liya-liyane yen dijaluk.

 

2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Kekasaran permukaan yaiku Ra 0.1-3.2.

Rentang kerja ngowahi CNC yaiku φ0.5mm-φ150mm * 300mm

Range kerja penggilingan CNC yaiku 510mm * 1020mm * 500mm


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Bahan baku Suku Cadang Alat Ngarep Mesin CNC yaiku bahan logam.

Kita bakal dadi salah sawijining sumber produksi sing paling mampu lan terjangkau kanthi teknologi, pengalaman, lan katrampilan.

Implementasi ketat standar sistem kualitas ISO9001 lan sertifikasi AS 9001D, lan kombinasi proses produksi sing efisien lan teknik khusus sing fleksibel ngidini kita ngirim proyek rumit ing wektu sing cendhak lan nyedhiyakake kualitas produk sing apik.


4. Detail Produk

Toleransi kabeh dimensi antarane +/-0.005mm~+/-0.01mm.

Peralatan Medis Mesin CNC Turning Parts iki dikontrol kanthi rapet sesuai karo ISO9001 lan AS 9001D.

Kanggo ketemu kualitas dhuwur, kita duwe sistem kontrol kualitas rinci lan peralatan ukuran lengkap.

Kita uga wis nambah proses mesin CNC kanggo nambah efisiensi lan kualitas, lan terus kanggo nyukupi kabutuhan produksi customer.


5. Ngirim, Ngirim lan Nglayani

Paket kasebut minangka paket standar ekspor. Kabeh jinis cara pengiriman bisa digunakake kanthi ekspres, udhara lan segara.

Kanggo entuk persetujuan lan marem saka para pelanggan, kita kudu ngirim cepet, ngatur pengiriman kanthi ati-ati lan layanan sing terus-terusan.

We rumiyin ngleksanakake customer-oriented, kualitas-first filosofi bisnis.

Kita uga ngetrapake "Program evaluasi kinerja" kanggo terus ningkatake kemampuan teknis, kualitas lan katrampilan manajemen lan layanan.


6. FAQ

sapa kita?

Sunbright minangka perusahaan teknologi dhuwur sing nggabungake R&D, produksi lan dodolan produk lan komponen presisi dhuwur. Produk digunakake ing komunikasi, instrumen tliti, peralatan medis, sepur kanthi kacepetan dhuwur, mobil, penerbangan lan industri liyane.


carane kita bisa njamin kualitas?

Bengkel lan massa produksi dikontrol kanthi ketat sesuai karo standar sertifikasi ISO 9001 lan AS 9100D. Sampel pra-produksi dikonfirmasi sadurunge produksi massal, Inspeksi pungkasan sadurunge dikirim.


apa sampeyan bisa tuku saka kita?

Bagean mesin presisi CNC kalebu CNC ngowahi lan panggilingan CNC, bagean CNC khusus, suku cadang otomatis CNC, bagean casting Die, bagean tempa, cetakan injeksi, cetakan lsp.


kenapa sampeyan kudu tuku saka kita ora saka supplier liyane?

Kita wis ngalami kustomisasi luwih saka 20 taun. Kanthi konsep "pragmatisme", kita nyedhiyakake solusi kualitas siji-mandeg saka bahan mentah kanggo ngolah teknik lan manufaktur. Produk digunakake ing komunikasi, instrumen tliti, peralatan medis, sepur kanthi kacepetan dhuwur, mobil, penerbangan lan industri liyane.


layanan apa kita bisa nyedhiyani?

Kita bisa nyedhiyakake layanan mesin presisi CNC, layanan fabrikasi logam Sheet, layanan cetakan plastik injeksi, sawetara layanan produk lengkap Alat Perawatan Kecantikan lan ornamen Top.



Panas Tags: Suku Cadang Alat Omah Mesin CNC, Disesuaikan, Bulk, China, Rega Murah, Kualitas, Awet, Produsen, Pemasok, Rega, Kutipan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.