Precision CNC Nguripake Parts Equipment Telecom
  • Air ProPrecision CNC Nguripake Parts Equipment Telecom
  • Air ProPrecision CNC Nguripake Parts Equipment Telecom
  • Air ProPrecision CNC Nguripake Parts Equipment Telecom
  • Air ProPrecision CNC Nguripake Parts Equipment Telecom
  • Air ProPrecision CNC Nguripake Parts Equipment Telecom

Precision CNC Nguripake Parts Equipment Telecom

Kita nyuplai Parts Peralatan Telekomunikasi Precision CNC Turning lan nyaranake cara sing paling cocog kanggo ngasilake bagean pelanggan. We wis ngalami R & D lan tim engineering, volume produksi majeng, testing lan peralatan pengawasan lan sistem Manajemen sampurna. Area pabrik Manufaktur kira-kira 50.000 meter persegi, total investasi kira-kira 60 yuta dolar AS, We duwe bab luwih saka 1.000 set saka macem-macem majeng mesin produksi lan 20 set peralatan testing lan inspeksi kanthi tliti dhuwur. Kita wis lulus sertifikasi ISO 9001 lan AS 9100D luwih saka 20 taun.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Precision CNC Nguripake Parts Equipment Telecom



1. Pengenalan produk

Mesin CNC presisi kita darmabakti kanggo ngasilake bagean mesin presisi sing cocog lan ngluwihi pangarepan pelanggan.

Mesin presisi CNC kita entuk akurasi mesin sing luwih dhuwur, kualitas mesin sing konsisten lan toleransi sing ketat.

Teknologi pangolahan saka Precision CNC Nguripake Parts Equipment Telecom nggunakake CNC ngowahi.

Machinists sing berpengalaman kerja ing bengkel putar CNC ing pabrik kita, menehi instruksi kanggo alat pemotong supaya bisa ngolah bagean mesin CNC kanthi presisi.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Kekasaran permukaan yaiku Ra 0.1-3.2.

Rentang kerja ngowahi CNC yaiku φ0.5mm-φ150mm * 300mm

Range kerja penggilingan CNC yaiku 510mm * 1020mm * 500mm


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Bahan baku saka Precision CNC Nguripake Parts Equipment Telecom yaiku Aluminium.

Minangka logam entheng digunakake akeh, bagean mesin aluminium dadi pilihan saka akeh industri.

Kanthi kabeh pengalaman mesin, aluminium CNC wis dadi keahliane nganti pirang-pirang taun.

Minangka produsen spesialis bagean mekanik presisi kanggo tujuan industri telekomunikasi, Aerospace lan medis.


4. Detail Produk

Toleransi kabeh dimensi antarane +/-0.005mm~+/-0.01mm.

Precision CNC Nguripake Parts Equipment Telecom iki dikontrol kanthi ketat miturut standar sertifikasi AS9001 NADCAP - NDT.

Kanggo ketemu kualitas dhuwur, kita duwe sistem kontrol kualitas rinci lan peralatan ukuran lengkap.


5. Ngirim, Ngirim lan Nglayani

Paket kasebut minangka paket standar ekspor. Kabeh jinis cara pengiriman bisa digunakake kanthi ekspres, udhara lan segara.

Kanggo entuk persetujuan lan marem saka para pelanggan, kita kudu ngirim cepet, ngatur pengiriman kanthi ati-ati lan layanan sing terus-terusan.

We rumiyin ngleksanakake customer-oriented, kualitas-first filosofi bisnis.

Kita uga ngetrapake "Program evaluasi kinerja" kanggo terus ningkatake kemampuan teknis, kualitas lan katrampilan manajemen lan layanan.


6. FAQ

sapa kita?

Sunbright minangka perusahaan teknologi dhuwur sing nggabungake R&D, produksi lan dodolan produk lan komponen presisi dhuwur. Produk digunakake ing komunikasi, instrumen tliti, peralatan medis, sepur kanthi kacepetan dhuwur, mobil, penerbangan lan industri liyane.


carane kita bisa njamin kualitas?

Bengkel lan massa produksi dikontrol kanthi ketat sesuai karo standar sertifikasi ISO 9001 lan AS 9100D. Sampel pra-produksi dikonfirmasi sadurunge produksi massal, Inspeksi pungkasan sadurunge dikirim.


apa sampeyan bisa tuku saka kita?

Bagean mesin presisi CNC kalebu CNC ngowahi lan panggilingan CNC, bagean CNC khusus, suku cadang otomatis CNC, bagean casting Die, bagean tempa, cetakan injeksi, cetakan lsp.


kenapa sampeyan kudu tuku saka kita ora saka supplier liyane?

Kita wis ngalami kustomisasi luwih saka 20 taun. Kanthi konsep "pragmatisme", kita nyedhiyakake solusi kualitas siji-mandeg saka bahan mentah kanggo ngolah teknik lan manufaktur. Produk digunakake ing komunikasi, instrumen tliti, peralatan medis, sepur kanthi kacepetan dhuwur, mobil, penerbangan lan industri liyane.


layanan apa kita bisa nyedhiyani?

Kita bisa nyedhiyakake layanan mesin presisi CNC, layanan fabrikasi logam Sheet, layanan cetakan plastik injeksi, sawetara layanan produk lengkap Alat Perawatan Kecantikan lan ornamen Top.



Panas Tags: Precision CNC Turning Telecom Equipment Parts, Customized, Bulk, China, Low Price, Quality, Durable, Produsen, Suppliers, Price, Quotation

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.