Machining Medical Equipment CNC ngowahi Parts
  • Air ProMachining Medical Equipment CNC ngowahi Parts
  • Air ProMachining Medical Equipment CNC ngowahi Parts
  • Air ProMachining Medical Equipment CNC ngowahi Parts
  • Air ProMachining Medical Equipment CNC ngowahi Parts
  • Air ProMachining Medical Equipment CNC ngowahi Parts

Machining Medical Equipment CNC ngowahi Parts

We nyedhiyani Machining Medical Equipment CNC Turning Parts lan nawakake mesin tliti kualitas dhuwur kanggo manufaktur bagean karo fitur Komplek. Sesuai karo pitulungan teknik internal, pengalaman mesin profesional, macem-macem operasi sekunder, lan kemampuan kita ing prototipe lan produksi volume dhuwur, kita dadi mitra siji-mandeg kanggo mesin CNC presisi. Tim manajemen profesional kita duwe latar mburi teknis sing kuat lan sistem manajemen sing apik, sing bisa nyedhiyakake produk lan layanan sing bermutu. Kangge, kita dikenali lan didhukung dening akeh pelanggan. We rumiyin ngleksanakake customer-oriented, kualitas-first filosofi bisnis.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Machining Medical Equipment CNC ngowahi Parts



1. Pengenalan produk

Amarga sifat pasar medis, produk sing digawe ing kamar inspeksi tansah 100% dipriksa kanthi lengkap.

Kabeh Peralatan Medis Mesin CNC Turning Parts kudu tansah 100% miturut specification.

Proses kita, kalebu sistem manajemen kualitas (ISO9001 lan AS 9100D) bisa njamin poin kasebut.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Kekasaran permukaan yaiku Ra 0.1-3.2.

Rentang kerja ngowahi CNC yaiku φ0.5mm-φ150mm * 300mm

Range kerja penggilingan CNC yaiku 510mm * 1020mm * 500mm


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Bahan baku Mesin Peralatan Medis CNC Turning Parts yaiku Aluminium.

Minangka logam entheng digunakake akeh, bagean mesin aluminium dadi pilihan saka akeh industri.

Kanthi kabeh pengalaman mesin, aluminium CNC wis dadi keahlian kita nganti pirang-pirang taun. Saliyane ing industri medis, bagean ngowahi CNC kita uga akeh digunakake ing komunikasi, instrumen presisi, sepur kacepetan dhuwur, mobil, penerbangan lan industri liyane.


4. Detail Produk

Toleransi kabeh dimensi antarane +/-0.005mm~+/-0.01mm.

Iki Machining Medical Equipment CNC ngowahi Parts dikontrol kanthi ketat miturut ISO9001 lan AS 9001D.

Kanggo ketemu kualitas dhuwur, kita duwe sistem kontrol kualitas rinci lan peralatan ukuran lengkap.

Kita uga wis nambah proses mesin aluminium kanggo nambah efisiensi lan kualitas, lan terus kanggo ketemu kabutuhan produksi customer.




5. Ngirim, Ngirim lan Nglayani

Paket kasebut minangka paket standar ekspor. Kabeh jinis cara pengiriman bisa digunakake kanthi ekspres, udhara lan segara.

Kanggo entuk persetujuan lan marem saka para pelanggan, kita kudu ngirim cepet, ngatur pengiriman kanthi ati-ati lan layanan sing terus-terusan.

We rumiyin ngleksanakake customer-oriented, kualitas-first filosofi bisnis.

Kita uga ngetrapake "Program evaluasi kinerja" kanggo terus ningkatake kemampuan teknis, kualitas lan katrampilan manajemen lan layanan.


6. FAQ

sapa kita?

Sunbright minangka perusahaan teknologi dhuwur sing nggabungake R&D, produksi lan dodolan produk lan komponen presisi dhuwur. Produk digunakake ing komunikasi, instrumen tliti, peralatan medis, sepur kanthi kacepetan dhuwur, mobil, penerbangan lan industri liyane.


carane kita bisa njamin kualitas?

Bengkel lan massa produksi dikontrol kanthi ketat sesuai karo standar sertifikasi ISO 9001 lan AS 9100D. Sampel pra-produksi dikonfirmasi sadurunge produksi massal, Inspeksi pungkasan sadurunge dikirim.


apa sampeyan bisa tuku saka kita?

Bagean mesin presisi CNC kalebu CNC ngowahi lan panggilingan CNC, bagean CNC khusus, suku cadang otomatis CNC, bagean casting Die, bagean tempa, cetakan injeksi, cetakan lsp.


kenapa sampeyan kudu tuku saka kita ora saka supplier liyane?

Kita wis ngalami kustomisasi luwih saka 20 taun. Kanthi konsep "pragmatisme", kita nyedhiyakake solusi kualitas siji-mandeg saka bahan mentah kanggo ngolah teknik lan manufaktur. Produk digunakake ing komunikasi, instrumen tliti, peralatan medis, sepur kanthi kacepetan dhuwur, mobil, penerbangan lan industri liyane.


layanan apa kita bisa nyedhiyani?

Kita bisa nyedhiyakake layanan mesin presisi CNC, layanan fabrikasi logam Sheet, layanan cetakan plastik injeksi, sawetara layanan produk lengkap Alat Perawatan Kecantikan lan ornamen Top.



Panas Tags: Peralatan Medis Mesin CNC Turning Parts, Customized, Bulk, China, Low Price, Quality, Awet, Produsen, Suppliers, Price, Quotation

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.