Gelang Kosong Stainless Steel sing bisa diatur
  • Air ProGelang Kosong Stainless Steel sing bisa diatur
  • Air ProGelang Kosong Stainless Steel sing bisa diatur
  • Air ProGelang Kosong Stainless Steel sing bisa diatur
  • Air ProGelang Kosong Stainless Steel sing bisa diatur
  • Air ProGelang Kosong Stainless Steel sing bisa diatur
  • Air ProGelang Kosong Stainless Steel sing bisa diatur

Gelang Kosong Stainless Steel sing bisa diatur

Kita nyedhiyakake Gelang Kosong Stainless Steel sing bisa diatur kanthi desain sing apik lan perawatan permukaan sing berkualitas tinggi. Sampeyan bakal entuk 18 potongan gelang stainless steel ing 3 macem-macem ukuran, teka karo 1 bar mlengkung gelang, jumlah lan ukuran sing cukup bisa nyukupi panjaluk DIY sing beda-beda, lan sampeyan uga bisa nuduhake karo kanca lan kulawarga. Sunbright minangka produsen bersertifikat ISO 9001 lan AS 9100 lan minangka perusahaan teknologi tinggi sing nggabungake R&D, produksi lan dodolan produk lan komponen presisi dhuwur. Kanggo nyukupi panjaluk kualitas sing dhuwur, kita duwe sistem kontrol kualitas sing rinci lan peralatan pangukuran sing lengkap. Tim manajemen profesional kita duwe latar mburi teknis sing kuwat lan sistem manajemen sing apik.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Gelang Kosong Stainless Steel sing bisa diatur


1. Pengenalan produk

Gelang Kosong Stainless Steel sing bisa diatur nganggo baja tahan karat berkualitas tinggi, gelang manset iki awet, dipercaya lan luwes, ora gampang luntur, rusak utawa deformasi, kanthi kinerja sing gampang dibentuk, supaya sampeyan bisa mlengkung lan ngecor gelang sing dibutuhake, bisa ngiringi. sampeyan dangu.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Dawane Gelang Blank Stainless Steel sing bisa diatur yaiku 6,3 inci / 16 cm, lan kita nyedhiyakake 3 lebar umum, kalebu 0,2 inci / 5 mm, 0,4 inci / 10 mm lan 0,6 inci / 15 mm, supaya bisa nyukupi kabutuhan wong sing beda;

Apa maneh, alat mlengkung kira-kira. Dawane 7,5 inci / 19 cm, gampang ditekuk gelang logam dadi gelang oval


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Sampeyan ora mung bisa mbengkongake lan nyetak Gelang Kosong Stainless Steel sing bisa diatur miturut sing dikarepake nalika isih tetep bentuke, nanging uga bisa dipalu, tinta lan dicap, nggawe perhiasan sing apik, panen luwih nyenengake DIY, cocog kanggo menehi hadiah menyang kanca-kanca. .

Kanthi alat mlengkung iki, sampeyan bisa kanthi gampang mbengkongake gelang menyang wangun sing dikarepake; Sepisanan diselehake ing lumahing sudhut mlengkung saka alat lan bend gelang blanks 1/2 cara, banjur baleni ing sisih liyane, sampeyan bisa kanthi gampang nyetel jurusan mlengkung minangka needed.

Preduli saka umur, jender lan cuaca, gelang DIY iki cocok kanggo dadi hadiah nalika Natal, ulang tahun, padusan bayi, wisuda, pesta, Taun Anyar, Hari Valentine, lsp.


4. Detail Produk

Set Gelang Kosong Stainless Steel sing bisa diatur digawe saka stainless steel, sing nduweni daya tahan sing apik lan ora gampang pecah, ngidini sampeyan mlengkung lan ngecor gelang, bahan sing apik kanggo nyukupi panjaluk nggawe perhiasan.

Aksesori sing apik kanggo sampeyan nggawe bangle manset, gelang, anklet lan perhiasan liyane, bisa dipalu, ditinting lan dicap, mesthekake sampeyan bisa nggawe perhiasan sing apik lan nikmati kesenengan DIY.

Kothong gelang bisa dadi becik kanggo ukiran, embossing kanggo ninggalake jejak, banjur sadurunge sampeyan miwiti mlengkung, tutupi kothong ing tape kanggo nglindhungi permukaan saka rusak, nggawe hadiah sing migunani kayata ukiran jeneng, alamat, tanggal lan liya-liyane. sentimen marang kosong stamping iki kanggo kekasihmu.




5. Ngirim, Ngirim lan Nglayani

Paket kasebut minangka paket standar ekspor. Kabeh jinis cara pengiriman bisa digunakake kanthi ekspres, udhara utawa segara.

Kanggo entuk persetujuan lan marem saka para pelanggan, kita kudu ngirim cepet, ngatur pengiriman kanthi ati-ati lan layanan sing terus-terusan.

We rumiyin ngleksanakake customer-oriented, kualitas-first filosofi bisnis.

Kita uga ngetrapake "Program evaluasi kinerja" kanggo terus ningkatake kemampuan teknis, kualitas lan katrampilan manajemen lan layanan.


6. FAQ

sapa kita?

Sunbright minangka perusahaan teknologi dhuwur sing nggabungake R&D, produksi lan dodolan produk lan komponen presisi dhuwur. Produk digunakake ing komunikasi, instrumen tliti, peralatan medis, sepur kanthi kacepetan dhuwur, mobil, penerbangan lan industri liyane.


carane kita bisa njamin kualitas?

Bengkel lan massa produksi dikontrol kanthi ketat sesuai karo standar sertifikasi ISO 9001 lan AS 9100D. Sampel pra-produksi dikonfirmasi sadurunge produksi massal, Inspeksi pungkasan sadurunge dikirim.


apa sampeyan bisa tuku saka kita?

Bagean mesin presisi CNC kalebu CNC ngowahi lan panggilingan CNC, bagean CNC khusus, suku cadang otomatis CNC, bagean casting Die, bagean tempa, cetakan injeksi, cetakan lsp.


kenapa sampeyan kudu tuku saka kita ora saka supplier liyane?

Kita wis ngalami kustomisasi luwih saka 20 taun. Kanthi konsep "pragmatisme", kita nyedhiyakake solusi kualitas siji-mandeg saka bahan mentah kanggo ngolah teknik lan manufaktur. Produk digunakake ing komunikasi, instrumen tliti, peralatan medis, sepur kanthi kacepetan dhuwur, mobil, penerbangan lan industri liyane.


layanan apa kita bisa nyedhiyani?

Kita bisa nyedhiyakake layanan mesin presisi CNC, layanan fabrikasi logam Sheet, layanan cetakan plastik injeksi, sawetara layanan produk lengkap Alat Perawatan Kecantikan lan ornamen Top.



Panas Tags: Gelang Kosong Stainless Steel sing bisa diatur, Disesuaikan, Massal, China, Rega Murah, Kualitas, Awet, Produsen, Pemasok, Rega, Kutipan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.